Palu Ailesi ile ilgili şok sözler!

Türkiye’nin gündemindeki Palu Ailesi'nin komşuları konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Palu Ailesi ile ilgili şok sözler!

Müge Anlı'nın ekrana taşıdığı, aile içi cinsel istismar, tecavüz, işkence ve cinayet hikayesiyle Türkiye’nin gündemindeki Palu Ailesi'nin komşuları konuştu.



Şiddet, cinayet ve tecavüz sarmalı içindeki bir aile: Palular. Türkiye, onları atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tanıdı. 10 yıl önce kaybolan aile bireyleri Meryem ve Melike'nin bulunmasını istiyorlardı. Ortaya şiddet, cinayet ve kabul edilemez ilişki ağları döküldü. Havva, Fatih ve İsa Palu'nun katıldığı ilk yayından itibaren ardı arkası kesilmeyen cinsel istismar, tecavüz, işkence ve cinayet iddiaları yılan hikayesine döndü. Sonunda ailenin 5 ferdi de canlı yayında gözaltına alındı.



Sabah'tan Gül Kireklo, Palu Ailesi'nin Kocaeli'ye bağlı Karabaş Mahallesi İskete Sokak'taki komşularıyla konuştu. Sokakta korku hakim, tam bir Palu sendromu yaşanıyor. Sokağa girişte bir meslek lisesi var. Palu Ailesi'nin evinin sadece 50 metre yakınında bir çocuk kreşi bulunuyor. Sokağın sonundan sola dönünce yine bir okul mevcut. Sokaktan geçenler, gözlerini Palu Ailesi'nin yaşadığı üç katlı binaya çeviriyor. Yüzlerinde dehşet beliriyor. Palu Ailesi 2008'de Meryem'in, 2009'da Melike'nin kaybolmasından sonra sürekli adres değiştirmişti. Son 5 yıldır da bu sokaktaki evde oturuyorlardı. İşte detaylar:



Sokağın sonunda fırın işleten Özcan Usta:



"Ev babamın üzerine. Babam Almanya'da yaşıyor. 5 yıl önce onlara üç katlı apartmanımızın, üçüncü katını kiraya vermişti. Ama bunca olay sarmalını öğrenince şoke oldum."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin