Özge Ulusoy, Hacı Sabancı-Ahu Yağtu yakınlaşmasına ne dedi?

Hacı Sabancı ile Ahu Yağtu önceki gece gittikleri gece kulübünde dudak dudağa eğlendi, eski sevgili Özge Ulusoy'dan tepki gecikmedi.

Google Haberlere Abone ol
Özge Ulusoy, Hacı Sabancı-Ahu Yağtu yakınlaşmasına ne dedi?

Ahu Yağtu (39) ile Hacı Sabancı’nın (30) Emirgan’daki gece kulübü Gizli Kalsın’da samimiyeti koyulaştırmış, dans edip öpüşmüştü. Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; bu yakınlığı öğrenen Özge Ulusoy yıkıldı.



Hacı Sabancı ile eğlenen Ahu Yağtu, Özge Ulusoy'un ‘Dostum’ dediği kişiler arasındaydı. Hatta Ulusoy, Ahu Yağtu ile Cem Yılmaz’ın 2012’deki düğününe, Hacı Sabancı ile katılmıştı.



6 yıl aşk yaşadığı Hacı Sabancı’dan 3 ay önce ayrılan Özge Ulusoy şunları söyledi:



“Haberi görünce şok geçirdim! Araştırdım, sordum. Meğer o gece herkes görmüş. Ahu 16 yıllık arkadaşım. Asla beklemezdim. Telefon açıp inkar etmek istedi. Ama cevap vermedim. Instagram’dan da sildim, Ahu benim için artık bitti. Hacı’ya kızmadım. Erkektir yapar. Bugün de ölmediysem bir daha ölmem. onlara tek şey diyorum; Allah ikisini de mutlu etsin. Ben çok güçlüyüm.”



Ahu Yağtu’ya bir tepki de Demet Akalın’dan geldi. Özge Ulusoy ile dost olan Demet Akalın, Instagram hesabına şunları yazdı:



“En yakın kız arkadaşlarımızdan birinin ‘Enişteci’ kurbanı olduğunu gördük. İnsanın aklı kadar edebi, edebi kadar aklı vardır!”



Özge Ulusoy, Hacı Sabancı-Ahu Yağtu yakınlaşmasına ne dedi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin