Özge Özberk ve Kutsi'nin dizisinde çekimler başladı!

Fox TV'de ekrana gelecek diziden ilk kareler geldi.

Google Haberlere Abone ol
Özge Özberk ve Kutsi'nin dizisinde çekimler başladı!

Pastel Film’in hazırladığı “Kalbimdeki Deniz”in çekimleri, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başladı. Setten ilk karelerin paylaşıldığı dizinin çekimlerinin bir bölümü de Şanlıurfa’da yapılacak. Özge Özberk ve Kutsi’nin başrollerini paylaştığı “Kalbimdeki Deniz” Ekim ayında izleyicisiyle buluşacak.



Özge Özberk ve Kutsi'nin dizisinde çekimler başladı!



Yeni sezonun iddialı yapımlarından olan dizinin oyuncu kadrosunda Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Hakan Vanlı, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Güzin Usta, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu ve Suat Karausta yer alıyor.



Yapımcılığını Efe İrvül’ün üstlendiği, senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün yaptığı dizinin konusu ise şöyle:



Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.



“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin