ÖZER KIZILTAN'IN SON FİLMİ 'BENİ UNUTMA' KASIMDA VİZYONDA

Senaryosunu Burak Göral'ın yazdığı "Beni Unutma" adlı filmin çekimleri devam ediyor. Film, son dönemin en iddialı romantik filmi olarak kış döneminde seyirci ile buluşacak...

Google Haberlere Abone ol
ÖZER KIZILTAN'IN SON FİLMİ 'BENİ UNUTMA' KASIMDA VİZYONDA

Yapımcılığını AFS Film’in üstlendiği, senaryosunu Burak Göral’ın yazdığı “Beni Unutma” isimli sinema filminin çekimleri sürüyor. Mayıs ayından bugüne yoğun bir çalışma temposunda içinde olan ekip, Ağva’da hummalı bir çalışma içinde. 
Kasım ayında vizyona girecek olan filmin başrol oyuncularından Mert Fırat ile Açelya  Devrim Yılhan’ın mutluluklarının resmileştiği düğünün çekimleri Ağva’da gerçekleştirildi. 
Türk Sineması’nın en romantik aşk filmleri arasında yer almaya aday olan filmin başrollerini Mert Fırat, Açelya Devrim Yılhan, Tuba Ünsal, Ünal Silver, Aliye Uzunatağan ve Kenan Ece paylaşıyor.
Ulusal ve uluslararası pek çok festivalden ödülle dönen “Takva” filminin yönetmeni Özer Kızıltan’ın uzun bir aradan sonra yönetmenliğini yaptığı “Beni Unutma” için Kızıltan, “Takva”dan sonra kendisini en çok etkileyen sinema filmi senaryosunun “Beni Unutma” olduğunu söylüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin