Oyuncu Barış Atay serbest bırakıldı!

Hakkında yakalama kararı olduğu gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Oyuncu Barış Atay serbest bırakıldı!

Ünlü oyuncu Barış Atay, eşiyle tatil yaptığı Muğla Dalyan'da hakkında yakalama kararı olduğu gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alındı. İşlemlerin ardından serbest bırakılan Barış Atay, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Barış Atay, 22 Kasım 2013’te Redhack soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alınmış, 3 gün sonra serbest bırakılmıştı.



Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Barış Atay, dünsaat 22.00 sıralarında eşiyle tatil için geldiği Dalyan’da kaldığı otelde gözaltına alındı, Dalyan Jandarma Karakol Komutanlığı'na götürüldü.



Atay’ın Yusuf Yerkel'e hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davada ifade vermeye gitmediği için yakalama kararı çıkarıldığı, bu nedenle gözaltına alındığı öğrenildi. Atay jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest kaldı.



Avukatı Efkan Bolaç,  Barış Atay'ın serbest bırakıldığını Twitter'dan "Ortaca savcılığında ifadesi alınan @barisatay serbest bırakıldı. Ama tekmecinin tekmesi hala Soma sokaklarında" ifadeleriyle duyurdu.



Barış Atay, 22 Kasım 2013’te Redhack soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alınmış, 3 gün sonra serbest bırakılmıştı.



Almanya’da dünyaya gelen Barış Atay, 2002 yılında, ’Aşk ve Gurur’ dizisindeki ’Kenan’ rolü ile ekran karşısına çıktı. Ancak, 2007-2011 yılları arasında Hamdi Alkan’ın ’Arka Sıradakiler’ dizisindeki ’Saffet’ rolü ile daha çok tanındı. Son olarak ’Hayat Devam Ediyor’ adlı dizide ’Kürşat’ rolünü canlandırdı. (Cihan KAYA / DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin