Oylama başladı! Büyük ödülü hangisi kazanacak?

GQ Men Of The Year kapsamında, “Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni CLEAR Özel Ödülü” için gq.com.tr’de oylama başladı.

Google Haberlere Abone ol
Oylama başladı! Büyük ödülü hangisi kazanacak?

GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 23 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl yedinci kez düzenlenecek  oaln “GQ Men Of The Year” Ödül Töreni 13 Şubat Çarşamba akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşecek.



Oylama başladı! Büyük ödülü hangisi kazanacak?



GQ Men Of The Year’da her biri kendi alanında başarılı 14 erkek ve bir kadın ödüllendirilecek. Gecede, “Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni CLEAR Özel Ödülü” ise bu sene halk oylarıyla sahibine kavuşacak.



Son dönemde rap müziğin yeniden gündeme gelmesindeki en önemli isimlerden Gazapizm, kendini blues ezgilerinden alıkoyamayan Evrencan Gündüz ve hayatının neredeyse yarı zamanını müzikle uğraşarak geçiren Ufuk Beydemir, “Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni” kategorisindeki adaylar arasında yer alıyor.



gq.com.tr üzerinden oylamaya katılacak ve adayını neden seçtiğini en yaratıcı cümlelerle açıklayacak kişiler arasından jüri tarafından seçilecek beş çift, 13 Şubat Çarşamba akşamı gerçekleşecek GQ Men Of The Year Ödül Töreni’ne katılmaya hak kazanacak.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin