Oya Aydoğan'a gözyaşlarıyla veda ettiler...

Oya Aydoğan için Cemal Reşit Rey Salonu’nda düzenlenen cenaze törenine katılan sevenleri, sanatçının tabutunun başında gözyaşı döktü.

Google Haberlere Abone ol
Oya Aydoğan'a gözyaşlarıyla veda ettiler...

Ünlü sanatçı,  şu sıralar Cemal Reşit Rey Salonu’nda düzenlenen anma töreninin ardından Levent Camisi’ne götürülecek. Ünlü oyuncu burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından vasiyet ettiği  Ulus Mezarlığı’na defnedilecek.



Gencebay : Biz de onu çok seviyoruz



Törende duygularını paylaşan Orhan Gençebay şunları söyledi; Yani konuşacak çok şey var... Herkesi çok sevdiğini bildiğim için, biz de onu çok seviyoruz. Sözü çok uzatmıyorum ve baş sağlığı diliyorum.



Oya Aydoğan'a gözyaşlarıyla veda ettiler...



Sevim Emre: Biz yine hep birlikte yürüyeceğiz



Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre ise yakın arkadaşı Oya Aydoğan'a  ölmeden önce yazdığı mektubu gözyaşları içinde okudu. İşte Emre'nin yazdığı o duygusal mektup;



"Canım Oya'm neden yazıyorum? niye yazıyorum? bilmiyorum.. Çaresizim, üzgünüm. Düşünüyorum da kaç yıldır Oya gibi işledik dostluğumuzu. Kâh güldük güzel günlerde kâh ağladık. Sen hep yanımızdaydın. Vefalıydın, benim can dostumdun.



Bu mektup senin için. İnşallah iyileştiğinde sen de okuyacaksın hayat böyle işte ne olacağını asla bilemiyor insan aslında sevdiklerine duygularını söylemeli hiç bir şeyi ertelememeli ama sen benim seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun değil mi? Benim oy oyum iyileşeceğine canı gönülden inanmak istiyorum bir hafta oldu. Sen uyuyorsun kötü hiç bir yorumu duymak istemiyorum kulaklarımı tıkadım soran gözlerle doktorların gözünün içine bakıyorum içimden bir ses sabır diyor da kendime soruyorum bennasılım? Nasıl mıyım bilmiyorum. Canım hem üzgünüm, hem umutluyum hem de çok korkuyorum. Günlerdir dua ediyorum yalvarıyorum Rabb'ime seni ailene yavruna sevdiklerine ve bizlere bağışlasın diye.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Etiketler oya aydoğan tören
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin