Oray Eğin: Vahap Munyar haklı

Habertürk yazarı Oray Eğin'den, Hürriyet yazarı Vahap Munyar'a ilgili zorunlu not: Para aldığını ima etmek gibi bir niyetim yoktu; yıllardır tanıdığım bir gazeteci için bunu düşünemem zaten.

Google Haberlere Abone ol
Oray Eğin: Vahap Munyar haklı

Oray EĞİN / GAZETE HABERTÜRK



VAHAP MUNYAR DİYOR Kİ



Basındaki hanut gezilerle ilgili dün çıkan yazıma Hürriyet yazarı Vahap Munyar’dan itiraz geldi. Yayın yönetmenimiz Selçuk Tepeli aracılığıyla gönderdiği notta şöyle diyor Munyar:



Oray Eğin yazısına beni başrol oyuncusu olarak almış. Başkalarına ‘hanut gezi’ eleştirisi yaparken benim her yazıdan para aldığım gibi ağır bir ithamda bulunmuş. Bu ağır ithamı sineye çekemem. Bu ifadede ölçünün kaçtığını belirten bir düzeltme konabilir mi? Ben bugüne kadar utanılacak hiçbir şey yapmadım. İlginize teşekkürler.”



Munyar haklı. Hakikaten de sonradan yazıya baktım, “Her yazısını okuduğunda ‘Bu sefer kimden ne almış’ diye düşünüyorum” cümlem haksız olmuş. Para aldığını ima etmek gibi bir niyetim yoktu; yıllardır tanıdığım bir gazeteci için bunu düşünemem zaten.



Basında kimi yazıları okuduğumda bende oluşan algıyı anlatmaya çalışırken aceleye gelmiş ifadem, kastım olmadığı halde yanlış anlamalara mahal vermiş sanırım. Bu notu düşmem de zorunlu oldu.



Oray Eğin'in yazısının tamamı için:



http://www.haberturk.com/yazarlar/oray-egin/1459797-cumhuriyet-davasi-uzerime-kaldi


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin