ÖNCE FAHİŞE, SONRA PANDA ŞİMDİ DE SAVAŞÇI

'Games Of Thrones' adlı dizide fahişe olan, 'What A Man' filminde panda kostümü giyen Sibel Kekilli, şimdi de 'Die Manner der Emden' adlı filmde bir savaşçı rolünde oynayacak.

Google Haberlere Abone ol
ÖNCE FAHİŞE, SONRA PANDA ŞİMDİ DE SAVAŞÇI

Rol aldığı erotik filmler ve Fatih Akın'ın 'Duvara Karşı' adlı filmindeki performansıyla adını duyuran oyuncu Sibel Kekilli; son dönemlerde rol aldığı yapımlarda kılıktan kılığa giriyor.


2012'DE VİZYONDA
Geçtiğimiz aylarda 'Games of Thrones' adındaki bir Amerikan dizisine konuk oyuncu olarak katılan Kekilli; dizide 'Shae' adlı bir fahişeyi canlandırmıştı.


Bu rolüyle oldukça ses getiren oyuncu; ardından Almanya'nın ünlü yönetmenlerinden Mahtias Schweighöfer'in filmi 'What A Man'de, panda kostümü giyerek kamera karşısına geçmişti.


Güzel oyuncu; son olarak da, 2012'de vizyona girecek olan 'Die Manner der Emden' adlı filmde, elinde tüfeğiyle kendini korumaya çalışan savaşçı bir kadını canlandırıyor. Sabah'ın haberine göre filmde; Hint Okyanusu'nda gemisi batan 50 erkek gemicinin yaşadıkları konu ediliyor. Kekilli'nin oynadığı 'Salima' da Almanya'ya dönmek için mücadele eden bu gemicilerin arasına katılıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin