'Önce biraz canını acıttım sonra, yanaklarından öptüm!'

Müjde Ar, Cansu Dere’ye tokat attığı sahne için konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Önce biraz canını acıttım sonra, yanaklarından öptüm!'

Müjde Ar, yeni bölümleri puhutv’de yayınlanmaya başlanan Şahsiyet dizisinin tokat sahnesi ile ilgili konuştu. Dizide kızı rolündeki polis memuru Nevra’yı canlandıran Cansu Dere’ye senaryo gereği sert bir tokat atan Müjde Ar (Nesrin) şunları söyledi:



“Cansu ile anne kız rolüne çok yakıştık diye düşünüyorum. Hikayede, Nesrin ile Nevra’nın çok soğuk bir anne-kız ilişkisi var. Sahne gereği, kızıma sert bir tokat atmam gerekiyordu. Ben zaten yıllarca filmlerde çok tokat da yedim tokat da attım. Cansu da profesyonel bir oyuncu, bu yüzden hiç zorlanmadık çekerken. Evet, biraz canını acıttım ama sonra o güzel yanaklarından onlarca defa öptüm. Önemli olan sahneyi en iyi haline getirmek bu yüzden o sırada yaptığınız şeyler önemsiz oluyor.”



'Önce biraz canını acıttım sonra, yanaklarından öptüm!'



Adli katip memurluğundan emekli Agah (Haluk Bilginer) ile cinayet büro amirliğindeki Nevra’nın (Cansu Dere) kesişen yolları yeni bölümlerde de heyecan dolu bir hikaye olarak devam ediyor. Yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı “Şahsiyet”te Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas ve Hümeyra rol alıyorlar.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin