'Öleceğimi de bilsem geri adım atmayacağım'

Eski sevgililer Nazlı Hamarat ile Aydın Gaffar sosyal medyada yine kapıştı.

Google Haberlere Abone ol
'Öleceğimi de bilsem geri adım atmayacağım'

'İşte Benim Stilim' yarışmasıyla tanınan Nazlı Hamarat'ın eski sevgilisi ve bebeğinin babası olduğu iddia edilen Gaffar Aydın'ı tehdit etiği gerekçesiyle yargılanacağı ortaya çıkmıştı.



Dün Hamarat'ın eski sevgilisine, "Eski kocamın (Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülen Emir Cevdet Şaşmaz) sonunu biliyorsun, senin de sonun ona benzeyecek. Seni rezil edeceğim. Bittin sen" diyerek hakaret ve tehdit içerikli mesajlar gönderdiği ve bu nedenle 4.5 yıla kadar hapsi istendiği basına yansımıştı.



'Öleceğimi de bilsem geri adım atmayacağım'



Bu gelişme üzerine Nazlı Hamarat ile Gaffar Aydın arasındaki kavga sosyal medyada yeniden alevlendi. Hazlı Hamarat haber metnini paylaşıp üzerine "Panik halinde mesaj atanlar bunlar gerçek değil, uydurma haberler. Birisi yine gündeme gelmeye çalışıyor. Kendisi telefonumdan bilgilerimi çaldı. O daha büyük bir suç. Biz onun hapsini isyeteceğiz hırsızlıktan" açıklamasını yaptı.



'Öleceğimi de bilsem geri adım atmayacağım' - Resim : 2



İlerleyen saatlerde ise bu kez Gaffar Aydın mahkeme evrakını paylaştı ve altına şu açıklamayı yaptı:



"'Adalet istiyorum' dedim. Hep sustum. 'Sadece zaman' dedim. 'Zamanla her şey ortaya çıkacak' dedim. Dün beni yalancılıkla itham edenler bugün de aynısını yapıyor. Şimdi savcılığa verdiği ifade de suçlamaları kabul etmiş. Bu durumda yalancı kim? Demek ki ben yalan konuşmamışım. Adalet bir gün tecelli edecek. Buna canı gönülden inanıyorum. Haklı olduğumu bildiğim davada öleceğimi bilsem de geri adım atmayacağım. Bu arada dava 08.06... Haberi olmayanlara duyurulur.



'Öleceğimi de bilsem geri adım atmayacağım' - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin