Okan Bayülgen ve Tolga Çevik FOX'a mı geçiyor?

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, Fox'ta yarışma programı sunacağı iddia edilen 4 ismin yanına iki ünlü ismi daha ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Okan Bayülgen ve Tolga Çevik FOX'a mı geçiyor?

Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar; İlker AyrıkSelçuk Yöntem, Timur Acar ve Murat Güloğlu'nun FOX TV'de 4 ayrı yarışma sunacaklarını yazmıştı.



Tolga Çevik FOX'a mı geçiyor?



Mesut Yar'ın kulis bilgisiyle ilgili Milliyet yazarı Sina Koloğlu'ndan yeni bir iddia daha geldi. Koloğlu'na göre bu 4 ismin yanına ünlü komedyen Tolga Çevik de eklendi.



Okan Bayülgen gece şovu yapar mı?



Fox TV ayrıca, 6 yabancı formatın peşinde ve bazıları ile anlaşma sağlandı.Gündüz kuşağına sürpriz isimler almayı planlayan Fox TV'nin gece şov programları için de arayış içinde olduğu belirten Sina Koloğlu, Okan Bayülgen'in Fox'ta programa başlamasının sürpriz olmayacağını yazdı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET CADDE



FOX'TAN SÜRPRİZ ATAKLAR

Sevgili Mesut Yar yazdı; İlker Ayrık, Selçuk Yöntem, Timur Acar ve Murat Güloğlu yarışma programları için FOX’la görüşüyor ya da anlaştı diye... Bu isimlerin kesin olmadığını ama görüşmelerin yapıldığını öğrendim.



Bu kişilerin yanında başka isimler de var. Onlardan biri Tolga Çevik. FOX önümüzdeki aralık ayından itibaren ‘yedi gün yedi dizi’ yerine çok izlenen zaman dilimlerinde yarışmaları da bu flaş isimlerle ekrana getirecek. Daha önce yaptıklarından farklı olacak. Altı yabancı format düşünülüyor.



Bunlardan bazılarıyla anlaşma sağlandı. İsimler arasında Murat Güloğlu’nun durumu farklı. Kanaldan ayrılması küslük şeklinde olmadı. Kanalın ekran yüzü olarak yeni bir yarışmada tekrar karşımızda olabileceği söyleniyor.



Kanal, gündüz kuşağına da ‘sürpriz isimler’ almayı hedefliyor. Gece şov programları da listede.



Mesela neden Okan Bayülgen’in yeni adresi FOX olmasın?



Sina KOoloğlu'nun yazısını BURADAN okuyabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin