Oğul Castro'nun korumaları DHA muhabirlerine saldırdı!

Korumalar, muhabirlerin kamera ve fotoğraf makinelerini almaya çalıştı.

Google Haberlere Abone ol
Oğul Castro'nun korumaları DHA muhabirlerine saldırdı!

Bodrum’a tatile gelen Küba’nın efsane lideri Fidel Castro’nun küçük oğlu Antonio Castro Soto Del Valle, bir restoranda yemek yiyip eğlendi. Restorandan çıkarken DHA muhabirince görüntülen oğul Castro, öfkeyle restorana dönüp bir süre bekledikten sonra aracıyla ayrıldı.



Castro’nun ayrılmasından sonra koruması olduğu öğrenilen biri Türk, diğeri Kübalı 2 kişi, kamera ve fotoğraf makinelerini almaya çalıştığı DHA muhabirlerine saldırdı.



Bodrum’daki 5 yıldızlı bir otele yakınları ve 3 koruması eşliğinde tatile gelen Küba lideri Fidel Castro’nun küçük oğlu Antonio Castro Soto Del Valle, dün gece, Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde Bodrum Kalesi manzaralı bir restoranda, Türk arkadaşlarının da aralarında bulunduğu 12 kişilik bir grupla yemek yedi.



Küba Beyzbol Milli Takımı’nın doktorluğunu yapan Valle, balık yerken; yanında şarap içti. Eğlendiği görülen Castro, yemek sonrasında restoran çalışanlarına teker teker teşekkür etti. Ayakta durmakta güçlük çekmesine rağmen keyifli olduğu görülen oğul Castro’nun neşesi, saat 23.00 sıralarında yakınları ve korumaları ile restorandan ayrılırken kaçtı. DHA muhabirlerinin kendisini görüntülediğini fark edince sinirlenen oğul Castro, restorana dönerek mutfağa girdi. Bir süre sonra restoranın önüne gelen otomobile binen Castro, işletmeden ayrıldı.



TEKME TOKATLI SALDIRI



Restoranda kalan adının H.K. olduğu belirtilen biri Türk, diğeri Kübalı 2 koruma, oğul Castro ayrılmasının ardından basın mensuplarını tehdit etti, hakaretlerde bulundu. İki kişi ardından DHA muhabirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı, kamera ve fotoğraf makinalarını almak istedi. DHA muhabiri Yaşar Anter, yumruk darbesiyle hafif yaralandı. Saldırıda bulunan iki korumadan Kübalı gözden kaybolurken H.K. de kimlik tespitinin ardından serbest bırakıldı. Castro’nun yanındaki grup ise bir minibüse binerek olay sonrası restorandan ayrıldı.



Castro’nun Yunanistan’ın Mikanos Adası’ndan 50 metrelik yatla Bodrum’a geldiği, kendisi ve yakınları için 5 süit oda ayrıldığı öğrenildi. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin