ÖĞRENCİ YURDUNDA 'KURTLAR VADİSİ PUSU' ODASI

Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü kampüsündeki Mediko Sosyal Hizmetler Merkezi, televizyonlarda yayınlanan dizilerin seçimi konusunda öğrenciler arasında çıkan anlaşmazlığı bakın nasıl çözdü...

Google Haberlere Abone ol
ÖĞRENCİ YURDUNDA 'KURTLAR VADİSİ PUSU' ODASI

8 bin öğrenciye hizmet verilen Mediko Sosyal Hizmetler Merkezi'nde, öğrenciler arasında hangi dizinin izleneceği konusunda çıkan anlaşmazlıkların önlenmesi için "dizi odaları" oluşturuldu.


Merkezde, Kurtlar Vadisi Pusu, Yaprak Dökümü, Arka Sokaklar ve Arka Sıradakiler gibi en çok izlenen diziler için ayrı bölümler tahsis edildi.


Öğrenciler, belirlenen bölümlerde istediği dizileri rahatlıkla izleyebilirken daha önce izlenecek dizi seçimi konusunda yaşanan anlaşmazlığın da böylece giderildiği belirtildi.



Mediko Sosyal Hizmetler Merkezi İşletme Müdürü Selami Bağaçlı, öğrencilerin her türlü taleplerini karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Dizi odaları hizmetiyle öğrencilerin memnuniyetini kazandıklarını ifade eden Bağaçlı, şöyle konuştu:

“Dizi odalarında dizi saatinde yalnızca dizi gösterimi yapılıyor. Öğrencilerimiz hangi salonda hangi dizinin gösterildiğini biliyor. Kurtlar Vadisi Pusu adlı diziyi izlemek isteyen, bu dizinin gösteriminin yapıldığı salona gidiyor. Bu şekilde öğrenciler arasında izlenecek dizi seçimi konusunda daha önce zaman zaman çıkan sorunlar da artık yaşanmıyor.”



“KURTLAR VADİSİ PUSU” ODASI


Bağaçlı, öğrencilerin en çok “Kurtlar Vadisi Pusu”ya ilgi gösterdiğini, bu nedenle en büyük salonu bu dizi için tahsis ettiklerini söyledi. Kurtlar Vadisi Pusu için ayrılan bin kişilik yemekhanenin dizi saatinde tamamen dolduğunu ifade eden Bağaçlı, bazı haftalarda burası ihtiyacı karşılamadığı için kantindeki televizyonda da bu dizinin izletildiğini kaydetti.

Öğrenciler de daha önce dizileri düzenli olarak takip edemediklerini, şimdi ise istedikleri diziyi saatinde rahatlıkla izleyebildiklerini ifade ederek, dizi odaları hizmetinden memnun olduklarını belirtti.

AA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin