Oğlundan Emrah'a sitem!

Ünlü şarkıcının oğlu Tayfun, babasına sitem dolu satırlarla seslendi.

Google Haberlere Abone ol
Oğlundan Emrah'a sitem!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah'ın uzun süren mahkemelerden sonra kabul ettiği ve bir dönem birlikte kamera karşısına geçtiği oğlu Tayfun'dan özlem ve sitem dolu bir mesaj geldi.



Şimdilerde evlendirme programlarından birinde boy gösteren ve müzik çalışmaları yapan Tayfun Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babası Emrah’ın oğlu Elyesa ile verdiği poz üzerinden dikkat çekici yorumlarda bulundu.



Babasının oğlu Elyesa ile çektirdiği ve “Oğlumun uykusu gelmiş babasının kucağında uyuyakalmış Elyesam benim her şeyim” notuyla paylaştığı fotoğrafı kendi hesabına taşıyan 27 yaşındaki Tayfun, bu fotoğrafın altına zor bir dönemden geçtiğini ve baba şefkatine ihtiyaç duyduğunu belirten şu ifadeleri kullandı:



“Babama gittim. Babam beni kabul etmedi. Hemen ardından kardeşimle bir fotoğraf paylaştı. Canım yandı. Yaşım kaç olursa olsun, ben de babamın omzuna başımı yaslamak isterdim. Bu bir kıskançlık değil. Neticede o da benim kardeşim. Çok zor günler geçiriyorum. Çok mu şey istiyorum? Bilmiyorum…”



Oğlundan Emrah'a sitem!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin