'Oğlan Bizim Kız Bizim'in çekimleri başladı

Romantik komedi 'Oğlan Bizim Kız Bizim' filminin çekimleri başladı.

Google Haberlere Abone ol
'Oğlan Bizim Kız Bizim'in çekimleri başladı

Yönetmenliğini ve senaristliğini “Vay Başıma Gelenler” serilerinden ve geçen yılki “Aşk Nerede” adlı filminden tanıdığımız Semra Dündar’ın yaptığı “Oğlan Bizim Kız Bizim” filminin çekimlerine Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlandı.



'Oğlan Bizim Kız Bizim'in çekimleri başladı



Yapımcılığını Kült Film’in yaptığı filmin, önümüzdeki sonbahar aylarında vizyona girmesi planlanıyor. Filmin başrollerini gençlerin yakından takip ettiği Aras Aydın ve Melis Babadağ paylaşırken, diğer oyuncu kadrosunda kadın komedyen Bala Atabek, internet fenomeni Şahangiller’den Emrah Şahan, şarkıcı Ferhat Polat, Hüseyin Elmalıpınar ve Mustafa Şen gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizi oyuncusu olarak tanınıp ünlenen yakışıklı oyuncu Aras Aydın’ın ve vine'larıyla ünlü komedyen Emrah Şahan’ın ilk sinema filmi olma özelliği taşıyan filmde her iki oyuncu da performanslarıyla dikkat çekiyor.



'Oğlan Bizim Kız Bizim'in çekimleri başladı - Resim : 2



Kendi yazıp yönettiği dördüncü sinema filmi olan Semra Dündar’ın kaleminden beyaz perdede hayat bulacak filmin konusu kısaca şöyle:



İstanbul’da yaşayan ve birbirlerini hiç tanımayan düğün organizatörü Zeynep ile oto tamircisi Barış, radyo çekilişinden kazandıkları ultra lux bir tatil için kankalarıyla birlikte Antalya’ya giderler. Dört gencin çılgın maceralarla dolu bu tatili, komik, eğlenceli ve de aşk dolu olaylara tanık olacaktır.


Etiketler sinema film
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin