Ödüllü kısa film Çürük, BluTV'de!

Derya Karadaş ve Haki Biçici çifti ilk kez Çürük'te buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Ödüllü kısa film Çürük, BluTV'de!

Seçkisiyle kısa film severlere zengin bir içerik sunan BluTV, seyircileri yeni örneklerle buluşturmaya devam ediyor. Özellikle yer aldıkları komedi türündeki dizilerle çok sevilen oyuncu çift Derya Karadaş ve Haki Biçici’nin birlikte ilk kez kamera karşısına geçtikleri kısa film ‘Çürük’, BluTV’de izlenebilecek.



BluTV, KısaKes ve Sabancı Kısa Film Festivali gibi önemli festivallerin seçkisinde yer alan ödüllü ve öne çıkan kısa filmlerin ardından kısa film içeriğine yeni yapımlar eklemeye devam ediyor.



Ödüllü kısa film Çürük, BluTV'de!



Sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da seyircilerle buluşan, yönetmenliğini filmin senaryosunu da kaleme alan Barış Fert ile Hikmet Güler’in üstlendiği, Türkiye’nin başarılı kadın görüntü yönetmenlerinden Deniz Eyüboğlu’nun yer aldığı ‘Çürük’, BluTV’de sinemaseverlerle buluşacak.



Ödüllü kısa film Çürük, BluTV'de! - Resim : 2



Ekranların sevilen çifti Derya Karadaş ve Haki Biçici’yi ilk defa bir projede buluşturan filmde Mehmet ve Sibel, evin banyosundan gelen kötü koku yüzünden tartışmaya başlarlar. Ancak bazı kokuların kaynağı bulunsa da asla giderilemeyeceğinin farkına varmaları vakit alacak.



Gösterildiği festivallerden ödüllerle ayrılan ‘Çürük’, sadece BluTV’de izlenebilecek.



Ödüllü kısa film Çürük, BluTV'de! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin