Ocak ayında en çok ünlü şovmen Beyazıt Öztürk konuşuldu!

Yeni yılın ilk ayı magazin dünyasında hareketli geçti. Zirve Beyazıt Öztürk'ü hangi ünlü isimler takip etti. İşte yanıtı...

Google Haberlere Abone ol
Ocak ayında en çok ünlü şovmen Beyazıt Öztürk konuşuldu!

Ocak ayında magazin ve sanat dünyasının en çok konuşulan ünlüleri belli oldu. Medya Takip Merkezi (MTM) ile Magazin Gazetecileri Derneği tarafından hazırlanan rapora göre, Beyaz Show’da art arda yaşanan gelişmeler medya listelerinde ilk sırada yerini alırken, Survivor 2016 için geri sayıma geçen Acun Ilıcalı, ünlüler takımını için yaptığı bomba teklifin yankıları ile çok konuşuldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz ise bu kez yönetmenliği ile değil “İftiharlık Gazoz” filminde oynadığı rolle ön plandaydı. İşte araştırmanın detayları…



Medya Takip Merkezi’nin (MTM) hazırladığı rapora göre, 6 bin 586 haberle Ocak ayının zirve ismi ünlü showmen Beyazıt Öztürk oldu. Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’a telefonla bağlanıp kendini öğretmen olarak tanıtan kişinin gündemle ilgili yorumları, basında olduğu kadar sosyal medyada da çeşitli tartışmaları beraberinde getirdi.



Televizyon dünyasının başarılı ismi Acun Ilıcalı, 6 bin 218 haberle listenin ikinci zirve ismi oldu. Ilıcalı’nın ses getiren projeleri arasında olan Surviver 2016’nın ünlüler kadrosu tek tek açıklanırken, yarışmanın yayın tarihi de belli oldu.



Listenin ücüncü sırasında 5 bin 34 haberle ünlü komedyen Cem Yılmaz yer aldı. Yüksel Aksu’nun yazıp yönettiği, başrollerini Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar’ın oynadığı “İftarlık Gazoz” filminin galası yapıldı. 



Listenin dördüncü sırasında 3 bin 829 haberle ünlü şarkıcı Murat Boz yer aldı. O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olan Murat Boz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında hakkında yapılan propagandalara karşı hukuksal süreci başlattığını açıkladı. 



Listenin beşinci sırasında 3 bin 708 haberle yer alan Tarkan, evlilik için hazırlıklara başladı. Sevgilisi Pınar Dilek’i geçtiğimiz ay istemeye giden Tarkan, basında doğabilecek asılsız haberlere karşı birtakım önlemler aldığı detaylar arasındaydı. 



Ocak ayında en çok ünlü şovmen Beyazıt Öztürk konuşuldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin