O tahliye Nedim Şener ve Cem Küçük'ü karşı karşıya getirdi!

Kadir Topbaş'ın damadı Kavurmacı'ya, sağlık sorunlarından dolayı tahliye kararı çıkmıştı.

Google Haberlere Abone ol
O tahliye Nedim Şener ve Cem Küçük'ü karşı karşıya getirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı için, 'sağlık sorunları' gerekçesiyle tahliye kararı çıktı. Bu kararın ardından, Cem Küçük ile Nedim Şener Twitter karşı karşıya geldi.



http://www.medyatava.com/haber/kadir-topbasin-damadi-omer-faruk-kavurmaci-hakkinda-flas-karar_145130



Cem Küçük'ün twitlerine Nedim Şener'den tepki



Ömer Faruk Kavurmacı'nın hastalığı ve raporlarını açıklamak zorundasınız. Adam kanser mi, başka hastalığı mı var bilelim" diyen Küçük, twitlerini "Gerçekten hastaysa elbette bırakılır. Ama kamuoyunun bunu bilmesi lazım" dedi.



O tahliye Nedim Şener ve Cem Küçük'ü karşı karşıya getirdi!

Küçük'ün, tahliye edilen Kadir Topbaş'ın damadı olduğu için" bu tahliyeye normalleştirmeye çalıştığını savunan Nedim Şener, Cem Küçük'ün paylaşımlarını önce "Ha gayret, iki twit sonra 'zaten bırakılmalı' kıvamına gelecek..." diye ardından da " O manyak İslamcı şu kripto' diye alemi tehdit edenin, mesele Topbaş'ın damadı olunca geldiği hal budur" mesajıyla paylaştı.



O tahliye Nedim Şener ve Cem Küçük'ü karşı karşıya getirdi! - Resim : 2O tahliye Nedim Şener ve Cem Küçük'ü karşı karşıya getirdi! - Resim : 3O tahliye Nedim Şener ve Cem Küçük'ü karşı karşıya getirdi! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin