O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

Değişen jüri üyeleriyle O Ses Türkiye, yeni sezonuna başladı.

Google Haberlere Abone ol
O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz'un ayrılmasının ardından kadrosuna Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ü katan O Ses Türkiye, yeni sezon ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi.



TV8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye yeni sezon ilk bölümüyle Total'de 4,26 izlenme oranıyla 4. olarak şaşırtsa da, AB'de 5,49 ve ABC1'de de 5,99 izlenme oranlarıyla ilk sırada yer aldı.



Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman'ın paylaştıkları, kısa sürede fenomen haline gelen Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş, zirvesinde yer aldığı reytinglerin iki kategorisini O Ses Türkiye'ye kaptırdı.



Erkenci Kuş, Total'de 5,77 izlenem orankyla zirvede yer alırken, AB'de 5,18 ve ABC1'de de 5,61 izlenme oranlarıyla 2'nci sırada yer aldı.



Show TV'nin Yeni Gelin dizisi Total'de 2'nci olurken, AB'de 16 ve ABC1'de de 10. oldu.



FOX Ana Haber Hafta Sonu zirveyi zorladı



Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, iddialı yapımları geride bırak reyting zirvesini zorladı. FOX Ana Haber Hafta Sonu Total'de 4,72 ve ABC1'de 4,78 izlenme oranlarıyla 3. sırada yer alırken, AB'de ise 3,85 izlenme oranıyla 5. oldu.



Bir Umut Yeter yeni gününde ne kadar izlendi?



Kanal D'nin başrollerini Tolgahan SayışmanEsra Bilgiç TöreHazal Subaşı ve Serhat Tutumluer'in paylaştıkları Bir Umut Yeter dizisi, 27 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan ilk bölümü reytinglerde beklentileri karşılayamamıştı. Bunun üzerine kanal yönetimi hızlı bir kararla yeni dizisinin yayın gününü cumartesiye aldı. Yeni gününde ilk kez seyirciyle buluşan Bir Umut Yeter, Total'de 2,71 ve AB'de 2,02 izlenme oranlarıyla 12'nci olurken, ABC1'de de 2,67'lik izlenme oranıyla 11. oldu.



Ömer ÜST

omerust@outlook.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin