'O ses' birinci oldu!

O Ses Türkiye büyük final gecesiyle ekrana geldi.

Google Haberlere Abone ol
'O ses' birinci oldu!

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Hadise, Gökhan Özoğuz, Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve Ebru Gündeş’in jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye yarışması, tv8 ekranlarında final gecesiyle ekrana geldi.



2015 'O Ses Türkiye' şampiyonu ise, Ebru Gündeş’in takımından Elnur Huseyinov oldu. Mazhar Alanson ve Özkan Uğur’un takımından hiçbir yarışmacının finale kalamadığı 'O Ses Türkiye'nin finalinde 4 isim yarıştı. 



Hadise’nin takımında yer alan Zeo Jaweed, Ebru Gündeş’in takımından Elnur Huseyinov ve Gökhan Özoğuz’un takımından Emrah Güllü ile Kaya Aslantepe, canlı olarak yayınlanan finalde mücadele etti. 



HADİSE YİNE KAZANAMADI!



Hadise’nin takımından finale kalan tek isim olan ve Türkçe rap şarkılarıyla yarışmanın favorilerinden gösterilen Zeo Jaweed, yapılan SMS oylamaları sonucunda finalde elenen ilk yarışmacı oldu. Böylece bugüne kadar 'O Ses Türkiye'yi hiç kazanamayan jüri üyesi Hadise, iddialı olduğu yarışmayı yine kazanamamış oldu.



HANGİ YARIŞMACILAR SON İKİYE KALDI?



Daha sonra yapılan SMS oylaması sonucunda elenen 2. isim ise Emrah Güllü oldu. O Ses Türkiye finalde son ikiye kalan iki finalist ise, Gökhan’ın takımından Kaya Aslantepe ile Ebru Gündeş’in takımından Elnur Huseyinov oldu.



'O ses' birinci oldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin