'O Ses Ayda'dan Murat Boz açıklaması: Aynı şeyleri düşünmüyorduk

'O Ses Türkiye'de finale kadar çıkan Ayda Mosharraf, özel açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
'O Ses Ayda'dan Murat Boz açıklaması: Aynı şeyleri düşünmüyorduk

Geçtiğimiz sezon 'O Ses Türkiye'de finale kadar çıkan gösteren Ayda Mosharraf, Star İç Yapımlar’ın hazırladığı 'En Güzel Bölüm'e özel açıklamalarda bulundu.

 

Ayda, yarışmada Murat Boz’un takımındaydı ve Boz’un Ayda’ya destek sözü vardı. Yarışmanın bitmesinden sonra Ayda, Murat’la bir araya gelmiş ama anlaşamamışlar.

 

Ayda, Murat Boz’la neden çalışmadığını ilk kez 'En Güzel Bölüm'e şu sözlerle anlattı:

 

"Şimdi ben müzik piyasasında bir sanatçı olarak nerede olmak istediğimi biliyorum ve ona göre hareket ediyorum. Murat Boz’u seviyorum ama kendisiyle aynı şeyleri düşünmediğimizi fark ettik. Ben onun için de başarılar diliyorum. O da beni destekliyordur, onu da biliyorum. Yalnız kendime çok inanıyorum bir şekilde olacak, bir şekilde başaracağım. Milletin desteğiyle, hayranlarımın desteğiyle Türkiye’de çok güzel işler yapacağım. Bu ülkede benim tek dileğim sahnede durmak, şarkılarımı paylaşmak, söylemek, gençlere bir idol olmak. Umarım bu dileklerimi gerçekleştiririm."

 

'O Ses Türkiye'den sonra bir çok teklif aldığını ama acele etmediğini söyleyen Ayda, pop-rock tarzında bir albüm çıkarağını belirtti. Ayda, yeni albümde Halil Sezai ve Yıldız Tilbe’den destek aldığını da söyledi.

 

'O Ses Türkiye'ye ikinci katılmasında finale kadar yükselen genç şarkıcı kendisi gibi yarışmaya katılacaklara da tavsiyelerde bulundu. Ayda, yeni seslerin mutlaka müziği sevmelerini, elemelerde kendileri gibi olmasını ve şarkı seçerken çok dikkatli davranmalarını istedi.

 

'En Güzel Bölüm' özel röportajları ve setlerden son haberler, hafta içi her gün 11.30 ve 16:30’da Star’da yayınlanmaya devam edecek. 



Ayda Mosharraf'ın o açıklamalarını buradan izleyebilirsiniz.






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin