'O Hayat Benim'in yapımcısı teşekkür etti ve...

Fox TV'de ekrana gelen 'O Hayat Benim'in yapımcısı, dizinin yeni sezonuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
'O Hayat Benim'in yapımcısı teşekkür etti ve...

Fox TV'nin başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Sinan Albayrak'ın yer aldığı dizisi 'O Hayat Benim', Pazar günü sezon finali yapıyor.

 

Yapımını Pastel Film'in, yapımcılığını Efe İrvül ile Yaşar İrvül'ün üstlendiği dizinin yapımcılarından Efe İrvül, dizinin yeni sezonuyla ilgili bir açıklama yaptı.

 

İrvül, yapımcılığını üstlenmekten büyük mutluluk duyduğu 'O Hayat Benim'in ekibine teker teşekkür ederek, dizinin yeni sezonda da ekranda olacağını belirtti.

 

İrvül, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

 

" ‘O Hayat Benim’ dizisi yapımcılığını üstlenmekten büyük mutluluk duyduğum bir iş oldu benim için. Bu ekibin bir parçası olmaktan gurur duyduğumu itiraf etmeliyim. Set arkasından teknik ekibine, figüranından başrolüne ekip arkadaşlarımın tümüne emekleri ve çabaları için teker teker teşekkür ederim.

 

Biliyorsunuz setlerde çalışmak yorucu bir iş, gün geldi 18 saatimizi geçirdik sette, hatta bazen bir hafta izinsiz çalıştığımız bile oldu. Ancak seyircinin bize olan sevgisi ve ilgisi tüm yorgunluğa değdi. Biz birlikte çok keyifli iki sezon geçirdik ve bir arada olmanın mutluluğunu paylaştık. İzleyicimize ‘O Hayat Benim’ ailesine evlerinin kapılarını açtıkları ve bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim. Oyuncularımız ve ekibimizle kurduğumuz bu güzel aile ile yeni sezonda da el ele omuz omuza bir çalışma yürütüp, seyircimizin karşısında olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin