O flash belleğin gazeteci Tuncay Özkan’a nasıl ulaştığı ortaya çıktı!

FETÖ’cülerle ilgili önemli bilgilerin olduğu flash belleğin Tuncay Özkan’a nasıl ulaştığı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
O flash belleğin gazeteci Tuncay Özkan’a nasıl ulaştığı ortaya çıktı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında 2007 yılında gazeteci Tuncay Özkan’a gelen bir flash bellekten bahsetmiş içinde FETÖ’cülerin Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki yapılanmasına ait isimlerin olduğunu söylemişti. Bu açıklamaların ardından Özkan söz konusu flash belleği savcılığa teslim etmişti.



İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’na tanık olarak ifade veren Özkan’ın anlattıklarına Hürriyet.com.tr ulaştı. Özkan ifadesinde, gizemli flash belleğin yıllar önce kendisine nasıl ulaştığını anlattı.



GİZEMLİ ESKİ HAKEM KİM?



2007 yılında gazetecilik yaptığı dönemde İzmir Havalimanı’nda yanına birinin geldiğini ifadesinde anlatan Özkan, “Eski bir futbol hakemi olduğunu söyleyen, ismini şu an hatırlamadığım biri birden yanıma gelerek elinde silahlı kuvvetlerdeki fetullahçı örgütlenme ile ilgili çok önemli bir belge olduğunu, içindeki bilgilerin şifreli olduğunu ve çözülemediğini bunu vermek istediğini söyledi” dedi. Olayın 24 Nisan 2007 tarihinde olduğunu anlatan Özkan, tarihi tam olarak hatırlamasının sebebini ise, o tarihte İzmir’de Cumhuriyet Mitingi düzenlendiği için olduğunu söyledi.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Etiketler tuncay özkan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin