Nurseli İdiz olayından sonra Aşk-ı Memduh için flaş karar!

Geçtiğimiz günlerde Nurseli İdiz'in Aşk-ı Memduh oyununa alkollü şekilde gelmişti.

Google Haberlere Abone ol
Nurseli İdiz olayından sonra Aşk-ı Memduh için flaş karar!

2012 yılında Alaçatı'da alkollü olarak görüntülendikten sonra günlerce manşetlerden inmeyen Nurseli İdiz, 5 yıl sonra yine alkol sorunu sebebiyle gündeme geldi. Aşırı alkol alan İdiz; Volkan Severcan ve Erhan Yazıcıoğlu'yla birlikte oynadığı 'Aşk-ı Memduh' adlı oyunda sahneye çıkamadı.



'Aşk-ı Memduh'un ilk perdesinde diğer oyuncular, Nurseli İdiz'in bölümlerini atlayarak oyunu sahneledi. Ancak usta sanatçının kendine gelememesi sebebiyle ikinci perde oynanamadı. Seyirciler oyunun devam etmesini beklerken Yazıcıoğlu, "Nurseli Hanım yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle oyunun ikinci perdesinde rol alamayacak. Maalesef oyuna devam edemeyeceğiz", şeklinde açıklama yaptı.



Sabah Gazetesi'nin haberine göre; oyunu sahneye koyan Volkan Severcan, yaşanan talihsiz olayla ilgili şunları söyledi:



"Nurseli'nin, sağlık sorunları zaten biliniyordu. Ancak son dönemde iyice zorlanıyordu. Onun bu şekilde devam etmesi hem kendisine hem de bize zarar veriyor. O yüzden oyunu kaldırma kararı aldım."



Severcan, "İdiz'le konuştunuz mu? Bu duruma kendisi ne diyor?" şeklindeki soruya, "Hayır, konuşmadım. Konuşacak hiçbir şeyim kalmadı", yanıtını verdi.



Nurseli İdiz'den bir skandal daha!



Nurseli İdiz 'Siyah İnci' dizisinin kadrosundan gönderildi!



Erhan Yazıcıoğlu, MedyaTava'ya konuştu: Hiç bu kadar utanmadım


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin