Nurhan Damcıoğlu'nu yıllar sonra şoke eden icra!

Sanatçı Nurhan Damcıoğlu (76), Sanatçı ve Dostlar Sitesi Konut Yapı Kooperatifi’nin başlattığı 7 bin 300 liralık icra takibi ile şoke oldu.

Google Haberlere Abone ol
Nurhan Damcıoğlu'nu yıllar sonra şoke eden icra!

Sanat yaşamına çocuk yaşta başlayan, yarım asrı aşkın bir süre sahnelerde kalan Nurhan Damcıoğlu’nun başı bir süredir, yapılan bir icra takibi ile dertte.



Damcıoğlu, Sarıyer Tarabya’da bulunan Sanatçılar Sitesi’nde uzun süre önce bir ev aldı. Ancak, Damcıoğlu geçirdiği trafik kazası sonrası söz konusu evi 2005 yılında sattı. Damcıoğlu, evini satınca üyesi olduğu kooperatiften ayrılmak istese de o dönem, yönetim bulunmadığı için bu işlemi yapamadı.



İZMİR’E İCRA YAZISI GİTTİ



İzmir’e yerleşen sanatçı geçen yıl evine gelen bir icra yazısı ile şoke oldu. 7 bin 374 liralık icra takibini, Sanatçı ve Dostlar Sitesi Konut Yapı Kooperatifi’nin  başlattığı anlaşıldı. Gerekçeyi ise, Damcıoğlu’nun 2005 yılında sattığı dairenin o tarihten sonraki ödenmeyen aidatları oluşturdu. Damcıoğlu yapılan icra takibine avukatı Volkan Kayan aracılığı ile itiraz etti. Kooperatif avukatları ise itirazın iptali için İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesinde itirazın iptali için dava açtı.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Etiketler icra
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin