Nurgül Yeşilçay eski eşi Cem Özer için dua istedi!

Ünlü oyuncu, sette kaza geçiren eski eşi Cem Özer için dua istedi.

Google Haberlere Abone ol
Nurgül Yeşilçay eski eşi Cem Özer için dua istedi!

Ünlü oyuncu Cem Özer, Afyonkarahisar'daki film çekimleri sırasında sette kaza geçirip ayağını kırmıştı. Tedavi için İstanbul'a getirilen Özer'in sağlık durumu kötüleşti ve yoğun bakıma kaldırıldı.



Özer'in eski eşi Nurgül Yeşilçay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Cem Özer'in yoğun bakımda olduğunu doğrulayıp hayranlarından dua istedi.



'Sapasağlam çıkacağına inanıyorum çocuğumun babasının!'



Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından, 'Cem yoğun bakımda evet! Ben sapasağlam çıkacağına inanıyorum çocuğumun babasının! Lütfen dualarınızı eksik etmeyin lütfen' yazdı.




Cem yoğun bakımda evet!

Ben sapasağlam çıkıcağına inanıyorum çocuğumun babasının!

Lütfen dualarınızı eksik etmeyin lütfen!!!


— Nurgül Yeşilçay (@nrglyslcy) 23 Ekim 2018


2004-2010 yılları arasında evli kalan Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer'in Osman Nejat Özer isminde bir oğulları var.



Nurgül Yeşilçay eski eşi Cem Özer için dua istedi!



Cem Özer kimdir?



Cem Özer, 5 Ekim 1959 tarihinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmeden ayrıldı. Dostlar Tiyatrosu'nda çalıştı. Güçlü bir hitabet yeteneği ile tek adam şovları yaptı.  Sinema ve tiyatro oyunculuğu bir yana, esas alametifarikası Laf Lafı Açıyor'du. 1991 Eylül'ünde yayımlanmaya başlayan bu talk show, televizyon tarinin en başarılı projelerinden biri olma başarısı gösterdi.



"Ben sizin yerinizde olsam yalnız bu programı seyrederdim," sloganlı Cem Özer, özel televizyonların yarattığı ilk yıldızlardan biri olmayı başardı.



Televizyonda Laf Lafı Açıyor adlı programın sunuculuğuyla tanındı. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak görev aldı. Çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.



Türkiye'nin güldüğü bu adam, sivri diliyle dikkat çekti. Medya, sanat ve siyaset dünyasına yönelik eleştirileri, zaman zaman tepki çekti. Sinan Çetin'in Berlin in Berlin'inde, Ezel Akay'ın Neredesin Firuze'sinde, Barış Pirhasan'ın Ademin Trenleri'nde oynadı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin