NTV Spor'un yerine gelen DMAX'in tanıtımı yayınlandı!

DMAX, 17 Mart'ta yayına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
NTV Spor'un yerine gelen DMAX'in tanıtımı yayınlandı!

Discovery Networks Türk seyircilerine dün, erkeklere yönelik en iyi yaşam tarzı ve eğlence içerikli ücretsiz yayın kanalı DMAX’in yayına gireceğini duyurdu.



Duyuru, Discovery'nin Doğuş Medya Grubu’ndan NTV Spor'u satın alım işleminin başarılı bir şekilde tamamlanmasını takip ediyor. 17 Mart Cumartesi günü 22:30’da, DMAX, NTV Spor'un yerini alacak ve Discovery'nin Türkiye pazarında TLC’den sonra şifresiz yayın yapacak ikinci kanalı olacak.



Discovery Networks Türkiye Başkanı ve Genel Müdürü Lydia Fairfax “DMAX kanalını Türkiye pazarına tanıtmaktan ve kanal portföyümüzü daha da genişletip çeşitlendirmekten ötürü oldukça heyecanlıyız. DMAX zorlu mesleklerden, spor ve arabalara ve en iyi senaryolu içerikleri izleyicilere sunarken aynı zamanda onları eğlendirecek, aydınlatacak ve onlara ilham verecek. İzleyiciler kanalı izlerken çok keyif alacak!” dedi.



DMAX, aksiyon yüklü içeriğini ve şaka yollu anlatımını evlerinize getirerek sizi sıradanlıktan çok uzaklara götürecek. DMAX’te önümüzdeki haftalarda yayınlanacak öne çıkan programlar şöyle;





En çok konuşulan Senaryolu TV dizileri



Yayınlandığı tarihten itibaren büyük ses getiren ve kıyamet sonrasını anlatan korku dizisi FEAR THE WALKING DEAD, bu yılın sonuna doğru DMAX ekranlarında özel bölümleriyle yayınlanacak. İnsanların kaçmak, sırları gizlemek ve geçmişlerini gömmek için geldiği bir kentte, gizemli bir salgın, lise rehber öğretmeni Madison Clark ve İngilizce öğretmeni Travis Manawa'nın sağlamayı başardığı kırılgan istikrarı tehdit ediyor.



NTV Spor'un yerine gelen DMAX'in tanıtımı yayınlandı!



Cesur Kahramanlar ile Gerçek Hayattaki Maceraları



Maceraperest ve hayatta kalma uzmanı Ed Stafford, ED STAFFORD'LA KURTULUŞ ÖYKÜLERİ’nde (19 Mart Pazartesi 21:55) hayatta kalma becerilerinin sınırlarını zorlayarak, kendini tabiat anayla bir kez daha karşı karşıya bulurken Frank Cuesta, WILD FRANK IN BRAZIL (23 Mart Cuma 21:55) programında İspanyol futbolcu Dani Alves'in meydan okumasını kabul edip, vahşi hayvanları keşfetmek için Brezilya ormanlarına giderek hayat boyu sürecek bir mücadeleyi üstleniyor.



NTV Spor'un yerine gelen DMAX'in tanıtımı yayınlandı! - Resim : 2



Zor İşler: Breaking free from the ordinary



En sevilen programlardan, ALTIN PEŞİNDE (21 Mart Çarşamba 21:00) ikinci evi olarak DMAX’i seçiyor ve programın popüler altın madencileri Alaska’nın vahşi doğasında zengin olmak için her şeylerini riske ediyor. Discovery’nin popüler dizisi ÖLÜMCÜL AV’da (31 Mart Cumartesi 21:55) dayanıklı kaptanlar kısa bir sürede Kuzey Kutbu’nun zorlu hava şartlarında, sert dalgalar arasında birbirleriyle savaşarak günlük avlanmalarını gerçekleştiriyorlar.



NTV Spor'un yerine gelen DMAX'in tanıtımı yayınlandı! - Resim : 3



Hız Sevenlere Turbo Programlar



Çok sevilen TAMİRAT TADİLAT‘ta (19 Mart 22:45), araba uzmanı Mike Brewer ve Edd China izleyicilere iyi fiyata doğru araba nasıl satın alınır, nasıl bütçe çıkarılır ve ne şekilde kâr edilir onu gösteriyor.



NTV Spor'un yerine gelen DMAX'in tanıtımı yayınlandı! - Resim : 4



Belgeseller



Nikola Tesla, zamanının çok ötesinde bir adamdı: X-ışınları, lazerler ve kablosuz enerjinin dahil olduğu 300 icadı ile birlikte kendi adına yaptığı icatların meyveleri halen dünyaya egemen durumda. TESLA’S DEATH RAY (8 Nisan Pazar 21:55), Tesla'nın buluşlarını, icat ettiği ölüm ışınını ve 1943'teki ölümünden sonra kaybolmuş olabilecek araştırmalarının konu alındığı bir belgesel dizisi.



NTV Spor'un yerine gelen DMAX'in tanıtımı yayınlandı! - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin