NTV´DEN CNN TÜRK´E MANALI YANIT!

Bugünkü Vatan gazetesinde maçları yayınladığı için NTV´yi eleştiren CNN Türk yönetimine, NTV ekranından anlamlı bir yanıt geldi. CNN muhabiri Christiane Amanpour söyleşisini yayınlayan NTV, "haberin bağımsızlığı" tartışmasını başlattı. Üstelik bu programa bir de CNN Türk yöneticisi davet edildi. Peki kimdi bu daveti kabul etmeyen yönetici...

Google Haberlere Abone ol
NTV´DEN CNN TÜRK´E MANALI YANIT!

CNN Türk'le NTV arasında alt perdeden devam eden polemik devam ediyor. CNN Türk bugün "Asmalı Konak'la Teke Tek karşılaştırılmaz" diyerek NTV'nin daha fazla izlenmesini maçlara bağlamıştı. NTV'de bunun üzerine "haberin bağımsızlığı" tartışmasını başlattı.

NTV bugün, Irak savaşı sırasında tv yönetiminin baskısı altında kaldığını söyleyen CNN muhabiri Christiane Amanpour'un CNBC televizyonuna verdiği bu röportajı yayınladı. Ardından Erdoğan Aktaş'ın hazırladığı Yakın Plan'da da "haberin bağımsızlığı" konusu ele alındı. Üstelik NTV bu programa CNN Türk Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Boratav'ı konuk olarak çağırdı. Ancak Boratav programa katılmadı.

Şimdi CNN Türk'çüler, "Haber kanalı maç yayınlamaz" diyor. NTV ise buna karşın "Irak savaşında muhabirini baskı altına alan CNN, acaba uluslararası ortaklarıyla da aynı politikayı sürdürüyor mu" sorusuyla "haberin bağımsızlığını" gündeme getiriyor.

Medyatava, Vatan gazetesinde başlayıp, ekrana sıçrayan polemiğin satır aralarını okumaya devam ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin