Novartis Türkiye’den ABD’ye üst düzey atama

Dünyanın lider ilaç şirketlerinden biri olan Novartis, Türkiye’de insana yaptığı yatırımlarla ön plana çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Novartis Türkiye’den ABD’ye üst düzey atama

Dünyanın lider ilaç şirketlerinden biri olan Novartis, Türkiye’de insana yaptığı yatırımlarla ön plana çıkıyor. Bu kapsamda, Novartis Türkiye’de Kardiyo Metabolizma ve Solunum İş Birimi Direktörü olarak görev yapmakta olan Fatma Ocak, Novartis ABD’ye Onkoloji İş Birimi Direktörü olarak atandı.



Novartis Türkiye bünyesinde 9 yıl boyunca çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak Kardiyo Metabolizma ve Solunum İş Birimi Direktörü olarak görev yapan Fatma Ocak, 2 Ekim 2017 itibarı ile Novartis ABD’de Onkoloji İş Birimi Direktörü olarak atandı.



İlaç sektöründeki kariyerine 2008 yılında Boehringer Ingelheim Kardiyoloji grubunda başlayan ve o tarihten bu yana Türkiye’de Ürün Yönetimi, Satış ve Ticari Operasyonlar alanlarında giderek artan sorumluluklar üstlendiği pozisyonlarda görev yapan Fatma Ocak, son olarak Novartis Türkiye’de, Kardiyo Metabolizma ve Solunum İş Birimi Direktörlüğü görevini yürütüyordu.



Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Sosyoloji bölümünden mezun olan Fatma Ocak, ardından Georgetown Üniversitesi McDonough İşletme Fakültesinde işletme yüksek lisans eğitimini tamamladı.



Novartis Türkiye’den ABD’ye üst düzey atama


Etiketler abd
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin