'Yılan Hikayesi’nde kendimi öldürttüm'

Sevilen oyuncu Şinasi Yurtsever, ‘Hadi Be’ye konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Yılan Hikayesi’nde kendimi öldürttüm'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu son olarak ‘Arapsaçı’ sinema filmiyle seyirciyle buluşan ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever oldu. Hayli keyifli anların yaşandığı 'Hadi Be' canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Yurtsever, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.



Eli yüzü düzgün, normal bir karakter oynatmıyorlar bana



Ünlü oyuncu, rol aldığı “Arapsaçı” filminden de bahsetti: “Bu filmde Tekin karakterini canlandırıyorum ama biraz tekinsiz bir karakter. Zaten genelde eli yüzü düzgün normal bir karakter oynatmıyorlar bana. Ya parayı çok seven, ya cimri, ya acımasız, ya görgüsüz karakterleri oynuyorum. Tekin de tekinsiz bir karakter. Hiçbir şey yapmadan yırtmaya çalışıyor. Filmde bütün karakterlerin hikayesi bir yerde birleşiyor, içinden çıkılmaz bir arapsaçı haline geliyor."



İnternetteki doğum tarihim yanlış



Şinasi Yurtsever, internet sitelerindeki biyografisinde doğum yeri ve tarihinin yanlış yazdığını söyledi: “77’li ve Malatyalı olmaktan da rahatsız değilim. Hem Malatyalılar seviyor hem yaşım 4 yaş daha küçük. Ama onu kim yazdı, niye yazdı bilmiyorum. Vikipedia’ya kadar gitmiş bu. Oraya yazmışlar 23 Mayıs 1977, Malatya. Birini tuttursaydın bari. Doğrusu 16 Temmuz 1973, Erzincan.”



Eşim dırdır etsin, Beşiktaş yenilmesin



Fanatik Beşiktaş taraftarı olan Şinasi Yurtsever, programın “O mu, Bu mu” köşesinde “Beşiktaş’ın mağlubiyeti mi, eşimin dırdırı mı?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Eşimin dırdırını Beşiktaş’ın mağlubiyetine tercih ederim. Eşim dırdır etsin, Beşiktaş yenilmesin.”



Kayak yaparken düştüm, boynum kırıldı sandım



Yaz tatilini kış tatiline tercih ettiğini söyleyen Yurtsever, kayak yaparken yaşadığı talihsiz kazayı da anlattı: “Kayak yapmayı bilmiyorsan kar tatilinin nasıl bir cazibesi olabilir ki? Ben de kayak yapmayı bilmiyorum. Kar sapanı diye bir teknik var, insanın ayak bileğini parçalayabilecek bir şey. Ben bir keresinde yanlışlıkla iki direk üste çıkmışım, kar sapanıyla oradan inmeye çalışıyorum. O kadar hızlandım ki, korktum. Dedim ki; ‘Bunun sonu iyiye gitmiyor, kendini at’!  Kendimi kenara attım ama o sırada boynum kırıldı sandım. Batonlar vardı elimde, onlar da kiralıktı. Ayakkabı fırladı ayağımdan, o da bileğin kırılmasın diye çıkıyormuş. Ben o vaziyette bayağı bir aradım onları. Her biri farklı yerden çıktı.”



Onur beni mahvedecek



Yurtsever, birlikte maçlara gittiği arkadaş grubunda sürekli yemek düşünen en iştahlı kişinin Onur Buldu olduğunu söyledi: “Deli gibi yemek yiyen birisi değil ama maç öncesi her buluşmamızda ‘Onur yemek yemeye mi geliyorsun buraya?’ diyorum ona. Onur beni mahvedecek bunu söylediğim için. Onun diline düşmek çok kötü bir şey.”



Yılan Hikayesi’nde kendimi öldürttüm



Yıllar önce “Yılan Hikayesi”nde rol alan Şinasi Yurtsever, o dizide “kendisini öldürttüğünü” söyledi: “Ben ‘Yılan Hikayesi’nde kendimi öldürttüm. Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım. Normalde çok disiplinliyimdir, hayatta yapmam. Ama o kadar soğuktu ki hava, donuyordum. Sabah sete giderken çok mutsuzdum. ‘Ben ölmek istiyorum’ dedim. Yönetmen ‘hayır’ filan dedi, ben çok ısrar ettim. Sonra Memet Ali Alabora vurdu beni, tak tak tak ateş etti, o kadar mutlu öldüm ki. Yönetmen ekiptekilere ‘Kolunun altına girip kenara taşıyın’ dedi. ‘Hayır, yerde kalmam lazım’ dedim. Bir sonraki bölümde ‘ölmemiş’ olmasın diye yerde çakılı kaldım.”



Müşteri hizmetleri muamelesi yapıyorlar



ING Bank’ın reklamlarında rol alan Şinasi Yurtsever, programın “doğru-yanlış” bölümünde “ING Bank’la işi olanların sokakta karşılaştığımız zaman bana müşteri hizmetleri muamelesi yaptığı doğrudur ” cümlesine “doğru” yanıtını verdi: “Kredi çekeceğiz diyen çok insan oldu.”



Bende hırs eksik



Şinasi Yurtsever, “doğru-yanlış” bölümünde “Çok tanınır olmadığım ve iyi para kazanamadığım dönemlerde ‘Sanırım başaramayacağım’ diye iç geçirmişimdir” cümlesine de “doğru” yanıtını verdi: “Evet, geçirdim. Çünkü kırılma noktaların oluyor. ‘Hayır, hiçbir zaman pes etmedim. Hep inandım kendime’ gibi bir durum yok. Ben birazcık geç harekete geçen bir adamım. İki tür insan varmış; avcı ve toplayıcı. Ben toplayıcıymışım, onu fark ettim. Hırs eksik bende. O yüzden ‘Bu işin sonu nereye varacak, hep böyle mi olacak, işler hep kötü mü gidecek’ diye düşündüğüm zamanlar oldu.”



H harfinin sırrı



Yurtsever, Instagram’da paylaştığı, ortaokulda 8-H sınıfında okurken çekilmiş fotoğrafının ekrana getirilmesi üzerine şöyle dedi: “H harfi benim için gerçekten enteresan. Çok fark edilmemi sağlayan ‘İşler Güçler’de Hakkı’yı, ‘Yabancı Damat’ta Hamit’i, ‘Kardeş Payı’nda Hilmi’yi oynadım. Nasıl oluyor da oynadığım karakterler hep ‘h’ harfiyle başlıyor? H harfi hayatımda acayip bir yerde.”



'Yılan Hikayesi’nde kendimi öldürttüm'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin