Nişan yüzüğünü Engin Altan Düzyatan takmıştı! Cavit Çetin Güner ne zaman evleniyor?

'Diriliş Ertuğrul' dizisinin sevilen oyuncusu Cavit Çetin Güner'in düğün tarihi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Nişan yüzüğünü Engin Altan Düzyatan takmıştı! Cavit Çetin Güner ne zaman evleniyor?

TRT'nin reyting rekortmeni "Diriliş Ertuğrul" dizisinin Doğan Bey'i Cavit Çetin Güner, 83. bölümde ölerek projeye veda etmişti. Dizinin sezon tatiline girmesinin hemen ardından Güner, evlilik için ilk adımı atmış ve aile dostu olan Diriliş Ertuğrul'un başrol yıldızı Engin Altan Düzyatan'la kız istemeye gitmişti.



Uzun süredir Vakıfbank Voleybol Takımı'nın liberosu Gizem Örge'yle aşk yaşayan Güner'e kız isteme töreninde dizideki arkadaşlarından Cengiz Coşkun da eşlik etmişti.



Çiftin yüzüklerini takan Düzyatan yaptığı konuşmada "Yüzük takma görevi bana verildiği için yüzükler bende... Benim mutlu bir evliliğim ve bir de erkek evladım var. Size de mutlu bir evlilik diliyorum" demişti. Nişan töreninin ardından bir ay içinde evlenmeye karar veren çift, 30 Temmuz'da Beşiktaş'ta nikah masasına oturuyor.



Güner ve Örge nişan günü çekilen bir fotoğraflarını davetiye olarak hazırlattı. İkinci kez nikah masasına oturacak olan Cavit Çetin Güner'in 2010'da yaşamını birleştirip 2 yıl evli kaldığı oyuncu Türkü Hazer'den bir oğlu var.



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin