Niran Ünsal: 'TRT'ye hakkımı helal etmiyorum!'

Şarkıcı, 10 yıl boyunca hizmet ettiği TRT'ye de hakkını helal etmediğini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Niran Ünsal: 'TRT'ye hakkımı helal etmiyorum!'

Beyaz TV ekranında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu ' Uyan Türkiyem ' programına konuk olan Niran Ünsal, kapandıktan sonra neler yaşadığını anlattı:



SEN ÖRTÜNDÜN BİR KENARA ÇEKİL



“Yani ben Allah'ın emrini yerine getirdiğim için, Türkiye'de şöyle bir algı var; 'sen örtündün bir kenara çekil artık, bu işi yapma.' Bu işi yapma diyorsunuz ya da benim etrafımdaki herkes bu konu ile ilgili bana köstek oluyor. Yani afedersiniz biz yıllarca bu ülkede bir sürü iç çamaşırlı kadın izledik, adam izledik yarı çıplak. Ben inancımı yaşayarak ve kendi dinimin emrettiği şeyi yerine getirerek, Allah'ın emrini yerine getirerek işimi yapmaya çalışıyorum ve kendi çevremden, uzak, yakın, bildik bilmedik bir sürü çevrelerden veto yiyorum. Böyle saçma şey olur mu, nasıl bir adalet?"



'TRT'YE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM'



“TRT'ye de hakkımı helal etmiyorum. Annem de etmemişti. Benim 9 aydır iki projem bekletiliyor, saçma sapan sebeplerden dolayı. Hatta oradaki bir takım makam sahibi kişiler de ''Niran Ünsal neden orada sahneye çıkıyor'' diyormuş. Sizin bana bunu söylemeye ne hakkınız var? 25 insanın sorumluluğu var üzerimde. Siz böyle bir şeyi söylemeye kendiniz nasıl hak biliyorsunuz? Siz kimsiniz Allah aşkına"



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin