Nilgün Belgün yeni oyunuyla İzmirlilerle buluşuyor

Nilgün Belgün, kendi hayatından, yaşadıklarından ve anılarından yola çıkarak hazırladığı “Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi” adlı tek kişilik danslı, müzikli gösterisi için İzmirlilerle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Nilgün Belgün yeni oyunuyla İzmirlilerle buluşuyor

20 ve 21 Aralık 2012 tarihleri arasında  İzmir AKM  sahnesinde tiyatro severlerle buluşacak ve iki oyun sahneleyecek olan Belgün, 5 yıl önce yazdığı kitabından yola çıkarak, Serkan Budak’ın sahneye uyarladığı, tek kişilik gösterisinde hayatını, anılarını, sevinçlerini, hüzünlerini, tiyatro hayatını kısacası yaşanmışlıklarını, izleyenlerin de büyük keyif alacağı bir şekilde sahneye taşıdı. Nilgün Belgün, tek kişilik gösterisinde herkesin çok sevdiği şarkıları seslendiriyor. Gösteride şarkıların yanı sıra sirtakiden, tangoya danslar da yer alıyor.



Nilgün Belgün’le  Aşk ve Komedi” adlı müzikli, danslı gösteriyi sahneye uyarlayan ve yöneten Serkan Budak, Kostümleri Canan Yaka, Dekoru Nilgün Gürkan, şarkıların aranjörlüğünü Ari Aliciyan, Dansları Melih Altın ve Cihan Can, Gitar ve Keman eşliğini de Murat Akbulut üstlendi.  Gösteride Nilgün Belgün’ü anlatan  “Ben Nilgün Belgün” şarkısının sözleri : Serkan Budak’a, Bestesi Fatih Ahıskalı’ya ait.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin