Nijeryalı DJ İstanbul’da ölü bulundu

İstanbul'da eğlence dünyasında DJ Foxy olarak bilinen Nijeryalı 28 yaşındaki Dj Faroog Adebayo Oluwasheye Beyoğlu’nda yaşadığı evde ölü bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Nijeryalı DJ İstanbul’da ölü bulundu

İstanbul eğlence mekanlarında DJ Foxy olarak tanınan  ve DJ’lik yapan Nijeryalı Faroog Adebayo Oluwasheye 28 yaşındaydı.



İddialara göre, Nijeryalı genç önceki akşam çalıştığı eğlence mekanından çıkarak geç saatlerde eve geldi. Arkadaşlarına kendisini de sahura  kaldırmalarını isteyerek odasına geçip yattı. Sahura kalkan arkadaşları DJ Foxy de uyandırmak istedi. Gencin odasına giden arkadaşları gördüğü manzara karşısında şok yaşadı. Gencin ağzından köpükler çıkararak ve titrediğini gören arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber verdi.



Ambulansla hastaneye götürülen DJ Foxy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



Polis ekipleri ise soruşturma başlattı. Evde bulunan S.A.A, verdiği ifadede,”Eğlence mekanlarında DJ'lik yapıyordu. Bazen 2-3 gün gelmediği olurdu. Olay günü de saat 23.00 sıralarında eve geldi. ‘Beni de sahura kaldırın' diyerek odasına geçip yattı. Sahurda kaldırmak istedik. Yanına yaklaştığımızda titriyordu, ağzından köpük geliyordu. Hemen ambulans çağırdık. Hastanede öldüğünü öğrendik.” dedi.



DJ Foxy’nin cesedi inceleme için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Uyuşturucu şüphesinin de bulunduğu olayda gencin kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’nun incelemeleri netlik kazanacağı öğrenildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin