NİHAT ODABAŞI DUBAİ HAVAALANI'NDA GÖZALTINA ALINDI

Nihat Odabaşı, Elizabeth Hurley’in fotoğraflarını çekmek için gittiği Mauritius Adası’ndan dönüşte Dubai aktarmasında business bilet krizi yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
NİHAT ODABAŞI DUBAİ HAVAALANI'NDA GÖZALTINA ALINDI

Business uçamayacağı söylenince küplere binen Odabaşı, üç saat alandaki polis nezaretinde tutuldu. Nihat Odabaşı, geçtiğimiz günlerde daha önce de çalışma yaptığı Elizabeth Hurley’nin fotoğraflarını çekmek üzere Dubai aktarmalı olarak Mauritius Adası’na uçtu. Yola çıkmadan önce ekibiyle birlikte gidiş-dönüş uçak biletlerini ayarlayan Odabaşı, İstanbul’da biletini business class’a upgrade ettirdi. Gidiş yönünde bu konuda hiçbir sıkıntı çekmeyen fotoğrafçı, Dubai’de Emirates Havayolları görevlisinin uyarısıyla neye uğradığını şaşırdı.
Check in işlemleri sırasında kendisinin değil yardımcının business uçacağı, biletin o şekilde düzenlendiği söylenen Odabaşı, görevliyle tartıştı. Havaalanı bir anda karıştı. Güçlükle sakinleştirildikten sonra bindiği uçakta da krizi aşamayan ve business class bölümüne geçemeyen fotoğrafçı, bağırıp çağırmaya başladı. Bunun üzerine kaptan da pilot kabininden çıkarak kendisini “Olay çıkarmaya devam ederseniz güvenlik çağıracağım” diye sert bir dille uyardı.
Bu gerginliğe daha fazla dayanamayan panik atak hastası Odabaşı, bir nöbet geçirdi. Sesi iyice yükseldi. Bunun üzerine güvenlik görevlileri eşliğinde nezarete götürüldü. “Tehlikeli yolcu” statüsüne girdiğini kabul ettiği bir kağıt imzalamayı kabul ettikten sonra uçağa binebildi. Bu olayın bir benzerini daha önce ünlü manken Naomi yaşamış, dünyaca ünlü model olay sonrası yolculuk yaptığı havayolu şirketinin kara listesine alınmıştı.


Twitter’dan olay anını anlattı
Odabaşı, uçağa binmeden önce yaşadıklarını Twitter’daki sayfasında yazdı: “Emirates’in yüzünden Dubai Karakolu’nda polis nezaretindeyim. İnanamıyorum. İnsanları öldürme tehdidiyle tutuluyorum. Emirates’in iki hostesinin saygısız davranışlarını kabul etmediğim için üç saattir polisteyim. Kabul edemiyorum, yutamıyorum ve inanamıyorum. Saygısızlar, terbiyesizler. Oysa kavgamda sonuna kadar haklıyım. Ben hayatımda böyle davranış görmedim. Hâlâ da tehdit ediyorlar. ‘Daha ileri götürürdük durumu ama dua et’ diyorlar. Tehlikeli yolcu kağıdı yani uyarı kağıdı imzalatarak bıraktılar. Bitti şimdilik, ama sicilimde tehlikeli yolcu kaydıyla... Tehlikeli yolcu kağıdı, bir daha olay çıkarmayacağıma ve değerli Emirates personeli ne derse yapacağıma dair imzalattıkları bir kağıt. Artık uçağa biniyorum, eve dönmek için sabırsızım. Bu ucuz gerilim filmi bitsin. Devamı için deli gibi uğraşacağım ama... Emirates özür dilemeli!”


www.hurriyet.com.tr

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin