Nihat Doğan’ın paylaştığı fotoğraf iki yıl önce mi çekildi?

Onur Akay, çok konuşulan fotoğraf hakkında çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Doğan’ın paylaştığı fotoğraf iki yıl önce mi çekildi?

Ses sanatçısı Onur Akay, 11 Şubat 2015'te bir minibüste vahşice öldürülen Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan’ın türkücü Nihat Doğan’la iki yıl önce buluştuğunu iddia etti ve çok konuşulan fotoğraf hakkında çarpıcı bir paylaşımda bulundu.



Nihat Doğan, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın Mersin'in Tarsus ilçesinde bindiği minibüste öldürülmesinin ardından sosyal medyadan paylaştığı mesaj nedeniyle büyük tepki çekmişti. Ünlü türklücü, önceki gün Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'la fotoğrafını yayınlayıp kendini savunmuştu. Mehmet Aslan, çok geçmeden Nihat Doğan'ın yaptığı paylaşıma, “Nihat Doğan’ın adımızı, insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de, kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum" şeklinde cevap vermişti.



'FOTOĞRAF 2 YIL ÖNCE ÇEKİLDİ' İDDİASI



Ses sanatçısı Onur Akay, söz konusu fotoğrafın iki yıl önce çekildiğini iddia etti. Akay, instagramhesabından “Şimdi açıklayacağım konu ise çok daha vahim! Özgecan Aslan'ın ailesi 2 yıl önce bir program için İstanbul'a gelmişler ve dönerken, hava alanına çok yakın bir yerde oturup kahve içiyorlarmış. Bu arada gün boyu görüşmek için Mehmet Bey'i telefonla arayan Nihat, nerede olduklarını öğrenince 15 dakika sonra yanlarına gitmiş. Nihat, acılı adamın ayaklarına kapanırcasına özür dilemiş, af dilemiş ve neticesinde sohbeti bitirerek aile oradan ayrılmış. Orada çekilen bu fotoğrafı, kalkıp 2 yıl aradan sonra yayınlanmasına ne diyeceksiniz? Ben de Mehmet Bey’in 'Nihat Doğan’ın adımızı, insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de, kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum' açıklamasına katılıyorum ve Nihat Doğan'a şunu söylemek istiyorum; Başkalarının acıları üzerinden kendi egonuzu tatmin etmeyin, battıkça batıyorsunuz!” ifadelerini kullandı.



Nihat Doğan’ın paylaştığı fotoğraf iki yıl önce mi çekildi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin