Nihat Doğan'dan ünlü oyuncuya 100 bin TL'lik dava

Ünlü türkücü Nihat Doğan, hangi oyuncuya dava açmaya hazırlanıyor?

Google Haberlere Abone ol
Nihat Doğan'dan ünlü oyuncuya 100 bin TL'lik dava

Mersin Tarsus'ta 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın canice katledilmesinin ardından attığı tweet'le her kesimin tepkisini çeken Nihat Doğan, oyuncu ve Beyaz TV sunucusu Oya Aydoğan'a dava açmaya hazırlanıyor.



Sunucu Tahir Sarıkaya, Beyaz TV'de konuk olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında Nihat Doğan ile telefonda görüştüğünü ve ünlü türkücünün Oya Aydoğan'a 100 Bin TL'lik tazminat davası açacağını söyledi. Sarıkaya, şöyle konuştu:

 

"Nihat Doğan ile iki gün önce telefonda görüştüm. Nihat Doğan Oya Aydoğan'a 100 Bin liralık tazminat davası açacağını söyledi. 'Survivor'a gidememe nedenlerim arasında Oya Aydoğan da var' dedi. Avukatına yetki vermiş ve bu hafta Oya Aydoğan'ı mahkemeye verecekmiş."



Tahir Sarıkaya'nın iddiaları üzerine söz alan Oya Aydoğan ise Nihat Doğan'a 'Hodri meydan!' dedi ve Doğan'a şu sözlerle seslendi:



"Dava açıyorsa açsın. Ben onun yerinde olsam o konuyu sonsuza dek kapatırım. Ağzıma bile almam. Hodri meydan,  Nihat Doğan'a buradan söylüyorum Özge Can olayını tekrar açmasın, o zararlı çıkar."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin