Nevşin Mengü: 'Babam bana liboş diyor'

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü ile Esra Elönü bir araya geldi, ortaya bol çarpışmalı bir röportaj çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Nevşin Mengü: 'Babam bana liboş diyor'

CNNTürk spikeri Nevşin Mengü Yeni Yüzyıl Gazetesi'nden Esra Elönü'ye konuştu.



Mengü, CHP’li babasından AK Parti’ye, aldığı eleştirilerden haber sunma tarzına kadar hakkında merak edilen pek çok soruyu yanıtladı.



Nevşin Mengü: 'Babam bana liboş diyor'

Elönü'nün, "Orhan Gencabay’dan istek şarkı sunar gibi başlayıp Putin’e bağlayınca ‘Harbi Ana Haber’ mi oluyor?" sorusuna, Mengü, "Ben rol yapmıyorum ki, neyse o. Ben kendimi seyredemiyorum. TRT gibi dolaylı cümleler, süslü cümleler… Cümlenin başını kaçırıyorum. Çünkü orada biliyorum ki, bunu aktaran adam sadece okuyor. Ama okuyan adam ne olduğunu anladı mı ben emin olmuyorum. Ben o adamın gözünde görsem anladın mı birader ne olduğunu bak Putin Türkiye’yi tehdit etti. Anladın mı sen bunun önemini? Sen kendin anlamadıysan nasıl anlatacaksın ekran karşısındaki adama? Bir önce kendin idrak et. Ben idrak etmeye çalışıyorum en azından. Ciddi mesai harcıyorum, çalışıyorum ben." sözleriyle yanıt verdi.





Elönü'nün tarafsız olduğunu düşünüyor musun sorusuna ise Mengü espirili bir şekilde "Ben liberalim. Babam da bazen kızıyor bana; senin gibi bir liboş bile öyle diyorsa" yanıtını verdi. Mengü sözlerine şöyle devam etti: "Ben gerçekten tarafsızım. Gerçekten öyle bir parti, sempati vesaire, HDP Türkiye’nin yeşilidir… Ben her şeye gazeteci olarak bakarım. Belki de başımı bu belaya sokuyor. Bir tarafa angaje olsam rahat olurum. Her gün trollenmem, her gün hakaret işitmem."



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin