Netflix'ten Juventus belgeseli

Belgesel dizisi 2018’de tüm dünya ile aynı anda Netflix’te gösterime girecek.

Google Haberlere Abone ol
Netflix'ten Juventus belgeseli

Netflix, Juventus tarihinde bir ilke imza atıyor. 2017-2018 sezonunda takımı adım adım takip eden Neflix, belgesel dizisi çekiyor. Belgesel dizisi 2018’de tüm dünya ile aynı anda Netflix’te gösterime girecek.



Dünyanın lider eğlence platformu Netflix, dünyaca ünlü futbol kulübü Juventus’u anlatan dört saatlik bir belgesel dizisi çekiyor. Belgesel 2018’in ilk yarısında tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.



Netflix, kulübün içindeki en ilgi çekici karakterleri adım adım izleyip en ilginç hikayelerin peşine düşerek futbolcuların hem kişisel hem de profesyonel hayatlarına ışık tutacak. İzleyiciler, Juventus'un nasıl dünyanın en efsanevi kulüplerinden biri haline geldiğine bizzat şahit olacak.



Belgesel, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından bazılarına ev sahipliği yapan ve İtalya birinci liginde art arda altı kez şampiyon olan efsanevi kulübün perde arkasını dünyanın dört bir yanındaki futbol severlerle buluşturacak. Kulübün kapılarını ardına kadar açması sayesinde seyirciler, teknik direktörleriyle ilişkilerinden kişisel gelişimlerine ve antrenmanlarda yaşadıklarına kadar futbolcuları tüm yönleriyle izleme fırsatı bulacak.



Yakında gösterime girecek ilk Alman Netflix orijinal dizisi Dark ve Suburra'nın ardından, Avrupa'daki yatırımlarına Juventus FC belgesel dizisi ile devam eden Netflix, hem İtalyan hem de uluslararası içeriklere yatırımlarına devam edecek.



Netflix Uluslararası Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack şöyle konuştu: “Netflix en etkileyici hikayeleri ekrana getiriyor. Juventus ve tutkulu İtalyan taraftarı da bunlardan biri. Dünyanın en önemli kadrolarından birine özel erişimimiz olacak. Bu eşsiz fırsatı yakalayabildiğimiz için çok heyecanlıyız" dedi.



Juventus Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Federico Palomba şöyle dedi: "Bir Netflix orijinal belgeseline konu olan ilk futbol kulübü olmak bizim için son derece gurur verici. Bu iş birlikleri bizi bir spor - eğlence markası olma yolundaki hedefimize bir adım daha yaklaştırıyor. Bu yapım sayesinde dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca Netflix kullanıcısı takımımızı her yönüyle yakından tanıma fırsatı bulacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin