Netflix ve Dark'ın yaratıcılarından bir ilk!

Netflix, yerel orijinal yapımları arasında en çok izlenen dizilerinden Dark'ın yaratıcıları Jantje Friese ve Baran bo Odar'la bir ilke imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Netflix ve Dark'ın yaratıcılarından bir ilk!

Yapılan anlaşmaya göre ikili, önümüzdeki yıllarda Dark'ın devam bölümleri dahil, Avrupa'da çekilecek birçok Netflix yapımında görev alacak.



Netflix Uluslararası Orijinal Yapımlar Başkan Yardımcısı Erik Barmack şöyle konuştu: “Netflix olarak her zaman eğlencenin sınırları aşıp, dünyanın dört bir yanına uzanmasını hedefliyoruz. Bo ve Jantje yaptığımız anlaşma ve birlikte hayata geçireceğimiz yeni projeler için çok mutlu ve heyecanlıyız. Hem bize olan güvenleri hem de hikaye anlatıcığı konusunda vizyonumuzu paylaştıkları için kendilerine teşekkür ederiz."



Baran bo Odar ve Jantje Friese ekledi: “Netflix ile olan iş birliğimizi daha da ileriye taşımaktan ötürü çok heyecanlıyız. Hikayemizin ve vizyonumuz dünyanın dört bir yanına ulaşmasından mutluluk duyuyoruz. Netflix ile iş birliğimize sınırları zorlayacağımız yeni yapımlarla devam etmek için sabırsızlanıyoruz. Önümüzde sizleri bekleyen pek çok sürpriz var."


Etiketler netflix dark
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin