‘netd müzik’ en çok tıklanan YouTube kanalları arasında

Türkiye ve Dünya’da en çok tıklanan YouTube kanalları arasında yer almayı başardı.

Google Haberlere Abone ol
‘netd müzik’ en çok tıklanan YouTube kanalları arasında

Ekim 2016’da 4 milyon aktif kullanıcıya ulaşan ve çok kısa sürede kendi rekorunu kırarak 5 milyon abone sayısına ulaşan ‘netd müzik’ Türkiye’deki YouTube kanalları arasında zirveye oturdu.



Sadece Türkiye değil, Dünya çapında da ilk 10 YouTube kanalı arasında yer alan ‘netd müzik’ yeni ve resmi müzik klipleriyle sürekli güncellenen kataloğunda bulunan 6 binden fazla videoyu, kullanıcılarına aylık ortalama olarak 500 milyon defa izletiyor.



Ünlü analiz şirketi Score’a göre Aralık 2016’da dünya çapında 14 milyon tekil kişi erişimi sağlayan ‘netd müzik’ , kataloğunda Türkçe müziğinin en önemli isimlerini bulundurmakla beraber, yeni isimlerin keşfine ve farklı tarzlarda eserlerin de dinleyicilere kolay erişebilecekleri şekilde sunulmasına da önem veriyor.



Ocak 2014’te kurulan ‘netd müzik’, 60’ın üzerinde yapım firmasına ait şarkıların dijital yayın haklarını bünyesinde bulunduruyor. Türkçe müziği ücretsiz ve kolay ulaşılabilir olarak tüm dünyaya yaymayı ve dinletmeyi hedef edinen kanal, sanatçılar ve yapım firmaları için dijital platformlarda telif yönetimini de gerçekleştirerek, eser sahiplerinin hak kaybı yaşamasının da önüne geçiyor.



Ayda 500 milyonu aşkın video gösterimi



Dünyanın bütün ülkelerinden ziyaretçisi olan ‘netd müzik’, Türkçe müzik için lokomotif görevi üstleniyor. Ocak 2017’de yılın yeni hit şarkılarıyla hızlı bir başlangıç yapan ‘netd müzik’ , 510 milyonun üzerinde resmi video gösterimi sağladı. Ocak 2014’ten bu yana ziyaretçilerine izlettiği videoların toplam süresi ise 62 bin yılı aşıyor.



Dünyanın en büyük kanalları arasında yer alan Türkçe müzik kanalı ‘netd müzik’ e www.youtube.com/netdmuzik  adresinden ulaşılabiliyor.



‘netd müzik’ en çok tıklanan YouTube kanalları arasında


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin