NetD Müzik, Dünya’nın en çok izlenen 3. Youtube kanalı!

Youtube’da en çok izlenen kanallar arasında yükselişine devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
NetD Müzik, Dünya’nın en çok izlenen 3. Youtube kanalı!

Türkçe pop müzikten alternatif müziğe kadar çeşitli tarzlardaki müzik kliplerinin resmi yayın platformu olan NetD Müzik, 8,4 milyon abonesi ile Youtube’da en çok izlenen kanallar arasında yükselişine devam ediyor.



Kurulduğu günden bugüne kadar 10 milyar görüntülemeyi aşan NetD Müzik, Tubefilter sitesinin haberine göre, dünya genelinde en çok tercih edilen üçüncü kanal olurken; üç yıl içinde en hızlı yükselişe sahip olan ikinci kanal oldu.



Sıralamada T-Series ve WWE kanallarının hemen arkasından gelen NetD Müzik, 23 Oca 2014 tarihinden itibaren 18.391.575.228 görüntüleme aldı ve her geçen gün bu sayıyı arttırmaya devam ediyor.



NetD müzik, 90’ın üzerinde yapım firmasına ait yeni ve resmi müzik klipleriyle sürekli güncellenen kataloğunda bulunan 7 binden fazla videoyu, kullanıcılarına aylık ortalama olarak 600 milyon defa izletiyor.



Türkçe müziği ücretsiz ve kolay ulaşılabilir olarak tüm dünyaya sunan NetD Müzik, bu başarısının yanı sıra sanatçılar ve yapım firmaları için dijital platformlarda telif yönetimini de gerçekleştirerek, eser sahiplerinin hak kaybı yaşamasının da önüne geçiyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin