Neslişah ve Aslışah Alkoçlar'ın aşk kavgası!

Neslişah Alkoçlar, kardeşi Aslışah ile Kerem Tunçeri'nin ilişkisiyle ilgili söz dinletemedi.

Google Haberlere Abone ol
Neslişah ve Aslışah Alkoçlar'ın aşk kavgası!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Hülya Koçyiğit ve Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Selim Soydan'ın torunu, Gülşah-Ender Alkoçlar'ın kızları Neslişah Alkoçlar, kardeşi Aslışah ile Kerem Tunçeri'nin ilişkisini duyunca önce "Olmaz", diye tepki gösterdi. Ardından kardeşini "Basının önüne çıkmayın, en azından bir süre gizlenin", diye uyardı. Ancak söz dinletemedi.



Neslişah ve Aslışah Alkoçlar'ın aşk kavgası!



24 yaşında olan Aslışah Alkoçlar, Hakan Sabancı ile 1,5 yıl aşk yaşamıştı. Sevgililer geçen Ekim'de ayrıldı. Aslışah'ın adı sosyetenin gözde bekarlarından Kaan Boyner'le aşk dedikodusuna karıştı. Ailesinden "Özel hayatına dikkat et", uyarısı alan Aslışah bir süre sessiz kaldı. İki hafta önce de 38 yaşındaki eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile aşk yaşamaya başladı. Ancak bu ilişkisi ailesi, özellikle de ablası Neslişah Alkoçlar'ın onayından geçmedi.



Neslişah ve Aslışah Alkoçlar'ın aşk kavgası! - Resim : 2



Soğuk rüzgarlar esti



Neslişah Alkoçlar kardeşi Aslışah ile Kerem Tunçeri'nin ilişkisini duyunca önce "Olmaz" diye tepki gösterdi. Ardından kardeşini "Basının önüne çıkmayın, en azından bir süre gizlenin" diye uyardı. Ancak söz dinletemedi. Aslışah Alkoçlar ile Kerem Tunçeri'nin poz vermesi, magazin gündeminde yer alması ablayı çıldırttı. İki kardeşin arasında soğuk rüzgarlar esiyor. (Posta)



Neslişah ve Aslışah Alkoçlar'ın aşk kavgası! - Resim : 3Neslişah ve Aslışah Alkoçlar'ın aşk kavgası! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin