Neslihan Atagül: Ya gideyim ya da başka şeylerden konuşalım

Fahriye Evcen'e tebrik telefonu açtığı iddia edilen Neslihan Atagül'den şok tepki.

Google Haberlere Abone ol
Neslihan Atagül: Ya gideyim ya da başka şeylerden konuşalım

Star TV'de yayınlanan Kara Sevda dizisinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül, düğününe gelmeyen rol arkadaşı Burak Özçivit’in nişanlanmasını soran Habertürk muhabirine, “Ya gideyim ya da başka şeylerden konuşalım” diyerek tepki gösterdi.



Burak Özçivit düğüne gitmemişti



Neslihan Atagül’ün dizideki partneri Burak Özçivit ile eşi Kadir Doğulu arasındaki geçen yıldan beri devam eden gerginliği özel günler de yumuşatamadı. Önceki gün bir kız arkadaşıyla bir alışveriş merkezine giden güzel oyuncu, çıkışta düğünlerine gelmeyen Özçivit’in nişanlanmasıyla ilgili sorularla karşılaştı.



'Kadir'den özür dilediler'



Güzel oyuncu, muhabirlerin ısrarı üzerine verdiği, “Hayırlı olsun, arkadaşımı çok beklettim. Ya gideyim ya da başka şeylerden konuşalım” cevabıyla şaşırttı. Atagül, davetli olarak gittiği Dubai’de havaalanında polislerin gözaltına aldığı eşi hakkında ise “Polisler haksız olduklarını anlamışlar. Kadir’den özür dilemişler” dedi.



Aşılamayan kriz



Doğulu - Özçivit polemiği, yakışıklı oyuncunun Atagül’le öpüşme sahnesinin ardından yaptığı, "Kadir arkadaşım, bizde yanlış olmaz”, sözleriyle başlamıştı. Kadir Doğulu, Özçivit’in sözlerine, “Kendine ne kadar âşık bir adam, çok tehlikeli” diye cevap vermişti. (HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin