‘Nereden Nereye’nin fragmanı görücüye çıktı!

Yapımını Insignia Yapım’ın, yönetmenliğini Volkan Dönmez’in üstlendiği, senaryosunu Selim Çirput’un kaleme aldığı ‘Nereden Nereye’ sinema filminin fragmanı görücüye çıktı.

Google Haberlere Abone ol
‘Nereden Nereye’nin fragmanı görücüye çıktı!

Çekimleri Kasım - Aralık aylarında İstanbul ve Bodrum’da gerçekleşen ve 28 Nisan’da vizyona girecek olan ‘Nereden Nereye’nin fragmanı sosyal medyada beğeni gördü.



Başrollerini Sarp Levendoğlu, İnan Ulaş Torun, Yosi Mizrahi ve Hakan Bilgin’in paylaştığı ‘Nereden Nereye’ keyifli dili, güçlü oyunculuk performansları ve görselleri ile izleyicilerine alternatif bir komedi tecrübesi sunuyor. Yanlışlıklar ve sakarlıklar bazlı durum komedileri türünde özgün yerli motifler taşıyan ‘Nereden Nereye’ izleyicilere akıcı ve eğlenceli bir 100 dakika vadediyor.



Hayallerinin Peşinden Koşanların Hikayesi



Hayallerinin peşinden koşanların hikayesinin komik dille anlatıldığı  ‘Nereden Nereye’de Ejder Kalender (İnan Ulaş Torun), 25 yaşlarında en büyük ideali oyuncu olmak olan bir gençtir. Bodrum’da bir kablolu Tv bayisinde teknik servis elemanı olarak çalışmaktadır. Bir gün gazetede; en çok sevdiği dizinin ve ülkenin en popüler yapımcılarından biri olan Barış Savaş’ın (Yosi Mizrahi) ve ünlü oyuncu Metin Leylek (Sarp Levendoğlu) ile birlikte Bodrum’daki yazlıklarına geleceği haberini okur. Hemen bir plan yapıp, hayatlarına dahil olur. Fakat aksiliklerle dolu bir gece geçirilir. Peki o sancılı gece sonunda, Ejder istediğini alabilecek midir, işte orası biraz muammadır. 



28 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan ‘Nereden Nereye’nin kadrosunda Sarp Levendoğlu, İnan Ulaş Torun, Yosi Mizrahi, Hakan Bilgin’in yanı sıra Aslı Mavitan Balkaş ve Özge Ünlütezcan yer alıyor. 




Etiketler sinema film fragman
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin