Neil Young konserinde ön gruplar belli oldu

Salı akşamı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek konserin ön grupları açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Neil Young konserinde ön gruplar belli oldu

İKSV tarafından, Vodafone Red sponsorluğunda düzenlenen İstanbul’daki ilk Neil Young and Crazy Horse konseri 15 Temmuz Salı akşamı KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilecek. Seyircilere konseri, ekibi Crazy Horse ile birlikte sunmaya hazırlanan Neil Young’dan önce sahnede iki önemli grup yer alacak.



Müzik dolu bu gecede seyircileri, canlı performanslarıyla her daim ses getiren Büyük Ev Ablukada karşılayacak. 2008’den bu yana verdikleri konserler ve yayımladıkları Full Faça albümüyle İstanbul alternatif müzik sahnesinde kendine önemli bir yer edinen Büyük Ev Ablukada’dan sonra sahneyi Teksaslı ünlü grup Midlake devralacak.



Türkiye’de ilk kez 2010 yılının Kasım ayında Salon’da ard arda kapalı gişe iki konser veren Midlake, hayranlarının karşısına Neil Young konseri öncesinde çıkacak. Cocteau Twins’in basçısı Will Heggie tarafından keşfedildikten sonra dünya çapında ünlenen Midlake’in 2004 tarihli çıkış albümü, içinden yetenek, vizyon ve farklılık fışkıran Bamnan and Slivercork ile devam etmişti. 2006 tarihli The Trials of Van Occupanther albümü ve özellikle 'Roscoe' adlı parçayla büyücek bir hayran kitlesi kazanan topluluk, 2010’da çıkan, 'Acts of ManW ve WChildren of the GroundsW gibi parçalarıyla ses getiren The Courage of Others ile bir kez daha olağanüstü bir albüme imza atmış oldu. Geçen sene yayımlanan ve 2013 listelerinde ilk 40’a girmeyi başaran son albümü Antiphon, müzik eleştirmenleri tarafından Midlake’in başyapıtı olarak kabul edildi. Teksas'ın Denton kentinde yetişme müzisyenlerden oluşan Midlake, insanın içini ısıtan analog gitarlarla özdeşleşen, duygusal ve esrarengiz müziğiyle 15 Temmuz Salı akşamı KüçükÇiftlik Park’ta olacak.



Müzik dolu gecenin biletleri



Neil Young ve Crazy Horse, Midlake ve Büyük Ev Ablukada’nın KüçükÇiftlik Park sahnesinde olacağı, Vodafone Red sponsorluğu ve Hard Rock Cafe İstanbul’un katkılarıyla müzik dolu geçecek gecenin biletleri, Biletix satış kanalları ve hizmet bedelsiz şekilde ana gişe İKSV’den (Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No: 5 Şişhane) 10.00-18.00 saatleri arasında temin edilebilecek. Ana gişe İKSV, hafta içi ve cumartesi günleri açık. Bilet alımlarında kredi kartı da geçerli. 



Seyircilere kapılarını 18.00’da kapılarını açacak gecede 18.45’te Büyük Ev Ablukada, 20.00’da Midlake ve 21.30’da Neil Young and Crazy Horse sahnede olacak. Gecenin genel alan biletleri 90 TL, ikinci sahne önü biletleri 150 TL, birinci sahne önü biletleri ise 300 TL. Gecenin sınırlı sayıdaki ve kimlik göstererek yalnızca ana gişe İKSV’den alınabilecek “öğrenci” biletleri 70 TL. Lale üyeleri, Neil Young konserinde %20’ye varan indirimlerden faydalanabilecekler. Vodafone Red aboneleri ise, Neil Young konserinin biletlerini %20 indirimle alabilecekler.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin