Necati Şaşmaz haberde birinci oldu!

Medya Takip Merkezi (MTM), magazin ve sanat dünyasının Ekim ayında medyada en fazla yer alan ünlülerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Necati Şaşmaz haberde birinci oldu!

MTM’nin raporuna göre, Ekim ayında medyanın, magazin ve sanat dünyasından en çok yer verdiği isim Necati Şaşmaz oldu. Geçen yıl, 'Kurtlar Vadisi Pusu’nun yaratıcılarından Ömer Lütfü Mete’nin yeğeni Nagehan Kaşıkçı ile evlenen Şaşmaz, ayın başında baba olması ile medyada sıkça gündeme geldi. Şaşmaz, toplamda 2 bin 362 haber ve yazıda yer aldı. 



Vizyona Ekim sonlarında giriş yapan 'Benim Dünyam' filminde kör, sağır ve dilsiz bir karakteri canlandıran Beren Saat, medyada en fazla gündeme gelen bir diğer ünlü oldu.  Hint yapımı 'Black'ten uyarlanan filmde sergilediği performans ile beğeni toplayan Saat, medyada da adından sıklıkla söz ettirdi. Beren Saat, medyaya 2 bin 259 haber yazı ile konu oldu.  



'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyesi olan Hadise, Ekim ayında medyada geniş yer bulan sanatçılardan bir diğeriydi. 3 sezondur yarışmadaki jüri üyeliğine devam eden ünlü şarkıcı, ay içerisinde yeni yaşına girmesi ile haberlere konu edildi. O Ses Türkiye’nin programda hazırladığı doğum günü sürprizi ile karşılaşan Hadise, medyada bin 940 haber ve yazı ile gündeme geldi. 



Medyada sıkça konuşulan bir diğer isim, Acun Ilıcalı idi. 'Yetenek Sizsiniz' ve 'O Ses Türkiye' yarışmalarının yapımcılığını yürüten Ilıcalı, ağırlıkla bu yapımları ile medyada ses getirdi. Terör örgütü El Kaide’nin kendisine suikast girişiminde bulunduğu iddia edilen Acun Ilıcalı, 2012 yılı vergi listesinde ilk sırada yer alması ile de dikkat çekti. Ilıcalı, toplamda bin 884 haber ve yazı ile medyada yer buldu. 



Medya Takip Merkezi’nin aynı raporuna göre, 'Beni gömerseniz hayvan mezarlığına gömün. Her şeyim onlar' açıklaması ile gündeme gelen Ajda Pekkan, en çok konuşulan ünlü isimlerden bir başkası oldu. Yaptığı açıklamaya tepki gösteren Bülent Ersoy ile aralarında soğuk rüzgarlar eserken, Pekkan ay genelinde bin 841 haber ve yazıya konu edildi.



Veriler, MTM Medya Takip Merkezi tarafından, Ekim 2013’de 3 bini aşkın gazete, dergi, TV kanalı ve internet medyasında yapılan haber takibi sonuçlarına göre derlenmiştir. 





MAGAZİN VE SANAT DÜNYASININ EN ÇOK KONUŞULANLARI








Sıradaki Haber İçin Sürükleyin