'Ne ile suçlandığıma bakın, gerçekten inanamıyorum'

Emel Müftüoğlu, Murat Özdemir'le bir açıklama daha yaptı.

Google Haberlere Abone ol
'Ne ile suçlandığıma bakın, gerçekten inanamıyorum'

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz ve MasterChef Türkiye yarışmalarıyla adını duyuran Murat Özdemir'in papağana yaptığı işkence görüntülerini yorumlayan Emel Müftüoğlu sosyal medyadaki tepkiler üzerine, "Ne ile suçlandığıma bakın, gerçekten inanamıyorum" dedi.



Emel Müftüoğlu, MasterChef Türkiye yarışmasından diskalifiye olduktan sonra yayınladığı papağan videosuyla tepki çeken Murat Özdemir hakkında, "Papağanlar benim uzmanlık alanımdır. Papağanın boğazını sıkmaya gerek yok, papağan zaten öyle bağırır. O öyle bağırınca o da korkmuş onun karşılığında... Boğazını falan çok fazla sıkmıyor. Gördüm, inceledim o hareketi. Fakat sağlıklı bir arkadaşımız değil tabii, Allah şifasını versin" açıklamasını yapmıştı.



'Ne ile suçlandığıma bakın, gerçekten inanamıyorum'



Bu açıklama sonrası sosyal medyada birçok tepkiyle karşılaşan Müftüoğlu, üzgün olduğunu dile getirdi.



Sabah'ın haberine göre; Müftüoğlu şu açıklamayı yaptı: "Nasıl üzülmeyeyim, ilk defa yaşadım böyle bir şeyi. Ben şiddetin her türlüsüne karşıyım; insana, hayvana, bitkiye...



Evimin bahçesindeki ağacı bile kestiremem ben. Ne ile suçlandığıma bakın, gerçekten inanamıyorum. Manevi şiddet gördüm. Bunun izleri silinmiyor, kolay kolay geçmiyor"



Emel Müftüoğlu'ndan 'papağan' açıklaması: Boğazını falan çok fazla sıkmıyor...



Emel Müftüoğlu: İkisine de çok üzülüyorum!



'Ne ile suçlandığıma bakın, gerçekten inanamıyorum' - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin