Nazan Kesal, tek kişilik oyunuyla tiyatroseverlerle buluşuyor!

DasDas’ın yeni oyunu ‘Yaralarım Aşktandır’ ile Nazan Kesal, İran’ın güçlü kadın şairi Furuğ Ferruhzad’ı sahneye taşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Nazan Kesal, tek kişilik oyunuyla tiyatroseverlerle buluşuyor!

Usta oyuncu Nazan Kesal’ın tek kişilik yeni oyunu 'Yaralarım Aşktandır', 18 Mart Pazartesi günü DasDas’ta prömiyerini yapmaya hazırlanıyor. Ünlü yazar Şebnem İşigüzel’in kaleme aldığı ve Berfin Zenderlioğlu’nun yönettiği oyun, İran şiirinin isyankar sesi Furuğ Ferruhzad’ın nefesini tiyatro sahnesine taşıyor.



18 Mart’ta ilk kez DasDas Atölye’de tiyatroseverlerle buluşacak ‘Yaralarım Aşktandır’ ile Nazan Kesal ölümünden yıllar sonra Furuğ Ferruhzad’ın mücadele dolu hayatına ses ve nefes olacak.



Oyunda anlatılan aynı iklimde açıp solan hepimizin hikayesi; baskı altında yaşayanların, hep eksik bulunanların ve her şeye rağmen yaşamaya devam edip sözünü esirgemeyenlerin. Ölüsüne bile tahammül edilemeyen, cenazesi bekletilen Furuğ Ferruhzad kendi arafında ömrünün şiirini yazacak ve aklınızdan çıkmayacak sözler fısıldamak üzere sahnede olacak.



Sezon boyunca Metropol İstanbul’daki yeni yerine taşınan DasDas’ta sahnelenecek ‘Yaralarım Aşktandır’, 21-28 Mart tarihli biletleri ile Biletix’te satışta.



Nazan Kesal, tek kişilik oyunuyla tiyatroseverlerle buluşuyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin